"VEŠTAK" JE VOJIN TEREN: Perfektna partija izabranika Miodraga Gačića u ubedljlivoj pobedi nad Partizanom! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golobradi mladići tresli mrežu rivala.

"VEŠTAK" JE VOJIN TEREN: Perfektna partija izabranika Miodraga Gačića u ubedljlivoj pobedi nad Partizanom! (VIDEO)

Foto: FK Voja Gačić

U okviru četvrtog kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Voje Gačić ugostila je sastav Partizana iz Gaja, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa tri osvojena boda, dok su gosti zabeležili jedan više.

U prvoj trećini prvog poluvremena viđena je prava muška igra sa obe strane, gosti su izašli jako hrabro sa željom da se nadigravaju, stvorili su dve odlične prilike, ali nisu stigli do pogotka.

Sastav Voje Gačić je zaigrao "od noge do noge" polovinom prvih 45 minuta, i ubrzo su krenuli sa ofanzivnim naletima ka golu rivala iz kojih su i tresli mrežu. Slavoljub Dukovski je "otvorio" rivala u 23. minugu za 1:0, dok je Vlado Ćalić do odlaska na odmor sa dva pogotka postavio rezultat na 3:0.

Drugi deo meča otvaraju bolje domaći, ali prilike pred golom rivala ne koriste, što dovodi do pogotka u njihovoj mreži. Mladi Jovan Grujić je realizovao penal za goste, 3:1 u 58. minutu.

Prilika je bilo u nastavku na obe strane, ali su se na kraju radovali domaći fudbaleri i navijači. Teren sa veštačkom travom je neki vid "prednosti" za sastav Voje Gačić, i to se pokazalo kroz pas igru. 

Raša Gračanin je sa dva brza pogotka povosio prednost domaćina na 5:1, a zatim na scenu stupaju rezervisti, Okuka, Drljača i Ivanov pogađaju za konačnih 8:1.

Voja Gačić - Partizan (Gaj) 8:1 (3:0)

Voja Gačić: Krčmar, Dalipi (od 46' Marković), Babić, Perić (od 62' Ivanov), Halas, Nika (od 62' Drljača), Gračanin, Ćalić (od 71' Okuka), Dukovski, Cvetković, Janačković

Partizan: Šuša, Luča, Kovačević, Poljak, Jovanović, P. Grujić, J. Grujić, Ljubisavljević, Vig (od 68' Bufan), Panić, Pomar

Midorag Gačić, šef stručnog štaba domaćina je nakon meča izjavio:

- Sve čestitke našim momcima na odličnoj utakmici i pobedi, ekipi Partizana iz Gaja želim puno sreće u nastavku prvestva. Ovom pobedom trenutno se nalazimo na četvrtom mestu i sa puno samopouzdanja i kompletnom sastavu odlazimo da derbi u Vojlovicu.

U sledećem kolu Partizan dočekuje Proleter iz Mramorka, dok Voja Gačić gostuje timu Mladosti iz Vojlovice.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading