EKIPA "NIŽIH LIGA" POSETILA MEŠEVO: Meč sa FK Smederevo je sve što niže lige donose: kvalitet, navijanje, ali i tenzije! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radojko Ivanović, predsednik FK Meševo o borbi za opstanak u Srpskoj ligi.

EKIPA "NIŽIH LIGA" POSETILA MEŠEVO: Meč sa FK Smederevo je sve što niže lige donose: kvalitet, navijanje, ali i tenzije! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ekipa "Nižih liga" posetila je teren Meševa, gde se igralo pretkolo Kupa Srbije između FK Meševo i FK Smederevo. Viđena je velika borba, gostujuća ekipa je povela sa 2:0, a utakmica je prekinuta zbog sukoba koji je izbio na terenu s jednim od sudija. Iako su tenzije tokom utakmice bile na vrhuncu, po završetku su se strasti smirile i svi su pružili ruke jedni drugima, a zatim se u sportskom duhu rastali.

Seoski klub Meševo osvajač je Kupa Rasinskog okruga i Kupa Regiona istočne Srbije, poznat i kao veliki borac u Srpskoj ligi i klub s velikim ambicijama da u budućnosti pređe u viši rang.

O samom klubu, ekipi i planovima govorio je predsednik kluba Radojko Ivanović, koji se zajedno s ostalima iz kluba bori da zabeleže što bolje rezultate, a da meštanima Meševa pruže kvalitetne utakmice i spektakle kakve nemaju prilike često da vide.

Utakmica s "oklopnicima" pokazala je čari fudbala u nižim ligama i sve ono što on jeste - borba, kvalitet, navijanje, ali i napetost i tenzije!

Kako je izgledala poseta meču Meševo i Smederevo, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će se premijerno prikazati večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading