"ŠIROKI POTOK" JE SPREMAN ZA DERBI SPEKTAKL: Nakon šampionskog pehara, Omladinac i u višem rangu gaji viziju pobednika! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se "bubamara" zakotrlja i na "Širokom potoku".

"ŠIROKI POTOK" JE SPREMAN ZA DERBI SPEKTAKL: Nakon šampionskog pehara, Omladinac i u višem rangu gaji viziju pobednika! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Rakinac

FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca, nakon punih šest sezona takmičenja u okviru Opštinske lige Velika Plana, stigli su u prethodnoj takmičarskoj godini do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja, Podunavsku okružnu ligu.

Prema informacijama koje stižu iz Rakinca, na stadionu "Široki potok" sve je spremno za novu sezonu i spektakl koji se očekuje već u premijernom susretu, s obzirom da se u nedelju 20. avgusta igra derbi protiv Železničara iz Kusatka.

Sportski kolektiv iz Kusatka osnovan je davne 1919. godine, a svoje najveće rezltatsko ostvarenje u novijoj istoriji, ostvarili su upravo prethodne sezone kada su takmičenja u okviru okružnog takmičarskog ranga okončali na drugoj poziciji iza neprikosnovenog šampiona, ekipe OFK Napredak iz Markovca.

Tokom letnjeg pripremnog perioda Omladinac je odigrao šest kontrolnih mečeva tokom kojih je zabeležio četiri trijumfa i dva poraza, a treba napomenuti da je sportski sektor kluba bio izuzetno agilan tokom letnje "transfer pijace", angažovavši četiri pojačanja. Novi članovi Omladinca postali su Mihajlo Strainjević (Karađorđe Topola), Mihajlo Rašković (Lokomotiva Lapovo), Branko Petrović (Saranovo 1936) i Vasilije Savić (Radnički 1923 Kragujevac).

 

Treba napomenuti da Strainjević igra na poziciji zadnjeg veznogigrača, Rašković na poziciji prednjeg veznog, Petrović pokriva desno krila, dok je Savić napadač.

- Podunavska okružna liga, 1. kolo:

Omladinac (Rakinac) - Železničar (Kusadak)

Stadion: "Široki potok", Rakinac

Datum: Nedelja, 20. avgust

Početak: 17. časova

Uoči starta nove takmičarske godine, iz stručnog štaba Omladinca su poručili:

- Srećni smo zbog novog početka. Uspeh je u pobedi rešenosti, usmerenosti i upornosti. Sve je izvodljivo onda kada znamo šta smo spremni da postignemo i idemo ka tome bez odustajanja. Vizija šampiona je tu, u svaku utakmicu ulazimo sa stavom šampiona kao da je borba za naslov prvaka lige. Srećnu i uspešnu sezonu želimo nama kao i svim klubovima Podunavske okružne lige, da u svakoj utakmici pobedi sport, zdrav razum, poštovanje, razumevanje, ljubaznost. Da našim ponašanjem damo primer mlađim generacijama. Pozivamo ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju na naš stadion i da podrže naše momke, da ima daju vetar u leđa kada je najpotrebnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading