ODLIČNA UTAKMICA U RESAVICI: Rembas i Morava "odradili" generalnu probu pred start prvenstva!

Autor:

Sport

17.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puno lepih poteza i uigranih akcija na obe strane.

ODLIČNA UTAKMICA U RESAVICI: Rembas i Morava "odradili" generalnu probu pred start prvenstva!

Foto: Mihajlo Ilić/fotograf FK Morava Žitkovac

Pripremni period se polako privodi kraju, proteklog vikenda veliki broj ekipa je odigrao svoje mečeve, popularne "generalne probe" pred nastavak prvenstva. Jedan od takvih mečeva odigran je u Resavici gde je domaći Rembas ugostio sastav Morave iz Žitkovca.

Obe ekipe bile su visoko plasirane u prošloj sezoni u svojim zonama, što je bila još jedna potvrda da publiku očekuje odličan meč, što je i bio slučaj.

Prvi su do vođstva došli fudbaleri Rembasa, ali su gosti do poluvremena uspeli da anuliraju zaostatak, pa se na desetominutni odmor otišlo sa nerešenim rezulatom, 1:1.

U drugom delu meča domaći su imali loptu u nogama, stvorili su dosta više prilika u odnosu na rivala, ali su šutevi uglavnom završavali pored gola, ili je golman Ristić bio uvek na lopti.

Na isteku sat vremena igre domaćin je opet stigao do prednosti, 2:1 za Rembas. Imali su gosti do kraja susreta šansi za ponovno izjednačenje, ali je golman tima iz Resavice bio na visini zadatka.

Posle utakmice trener Aleksandar Zemljak nije krio nezadovoljstvo, za klupski profil je poručio:

- Nije strašno izgubiti utakmicu, ovo je pripremni period, ali odnos igrača prema igri i na treninzima i na utakmicama je nedopustiv. U četiri pet utakmica koliko smo imali nikada nisam mogao da računam na kompletan tim, kako na utakmicama tako i na treninzima. Što zbog raznih obaveza fudbalera na poslu, pojedinaca koji su bili na odmoru, na moru, zbog povreda, pripreme su završene onako kako nisam želeo. Sve to nije strašno, ali pojedini igrači moraju da shvate da odnos prema treninzima i igri mora da se poveća na viši nivo. Tako je kako je i idemo još ove nedelje sa treninzima i za vikend nas očekuje teško gostovanje gde moramo da damo svoj maksimum.

Posle utakmice UO Rembasa ugostio je fudbalere i Upravu Morave prigodnom večerom u hotelu u Resavici.

Rembas sezonu otvara u subotu, 19. avgusta protiv Juhora (Glavinci) pred svojim navijačima, dok Morava ekipi Orljane u nedelju.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading