IZ KUZMINA U MARTINCE: Potpredsednik FSS odlučio je da nastavi karijeru u dresu Borca!

Autor:

Sport

06.08.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Nedimovića još dva fudbalera su stigla iz redova Graničara u Borac.

IZ KUZMINA U MARTINCE: Potpredsednik FSS odlučio je da nastavi karijeru u dresu Borca!

Foto: FK Borac 1925 Martinci

Teška sezona je iza kluba, ali se u redovima Borca ne očajava, sklapa se tim za predstojeće prvenstvo u kojem su zacrtani visoki ciljevi.

U Martincima je prošle sezone učinak od tri trijumfa, jednog remija i 26 poraza bio dovoljan za fenjersku poziciju na tabeli, nije uspeo Borac da sakupi dovoljno bodova kako bi opstao u ligi, sigurna zona je bila udaljena čak 28 bodova. Uprava kluba je sagledala raspoloživi igrači kadar i polako je krenula sa jačanjem istog za takmičenje u Međuopštinskoj ligi Srem za predstojeće prvenstvo.

Prvi novajlija koji je obukao dres Borca je potpredsednik FSS-a, Branislav Nedimović (45) koji pokriva poziciju centarlnog napadača na terenu. U karijeri je branio boje Sloge iz Zasavice, BSK-a iz Bešenova i Graničara iz Kuzmina, odakle i dolazi u Martince. U protekloj sezoni odigrao je 27 mečeva i tom prilikom je zabeležio pet pogodaka.

Druga akvizicija uprave za novu sezonu je Dejan Janković (37), koji može da odgovori zadacima na sredini terena. U svojoj karijeri branio je boje velikog broja klubova, između ostalog bio je član Jedinstva sa Uba, Hajduka sa Liona, Radničkog iz Beograda, Srema iz Sremske Mitrovice, Leotara iz Trebinja, Voždovca, Veleža iz Mostara, Radnika iz Bijeljine, Radničkog iz Sremske Mitrovice i Graničara iz Kuzmina, gde je nastupao u proteklom periodu.

Triling predstavljenih dosadašnjih pojačanja zatvara Vojsilav Vranjković (40), još jedno poznato lice u svetu fudbala koji takođe stiže iz Graničara iz Kuzmina. Kroz karijeru je nastupao u dresu Srema (Sremska Mitrovica), Obilića (Vračar), Glasinca (Sokolac), Drine (Zvornik), Rudara (Ugljevik), Panduri-Targu-Jiu (Rumunija), Dinamo Bukurešt (Rumunija), Cehlaul (Rumunija), Slobode (Užice), Čelika (Nikšić)... U prethodnoj sezoni odigrao je 18 utakmica i mrežu rivala je na tim mečevima uspeo da zatrese dva puta.

Tri ozbiljna imena su stigla u Martince, radi se o iskusnim igračima koji će sigurno doprineti ekipi da se vrati na pravi put, i da se domogne cilja, a to je ekspresan povratak u viši rang, tačnije u Sremsku ligu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading