RISTIĆ SE VRAĆA U SVOJE SELO: Odlični štoper je odlučio da karijeru nastavi u dobro poznatoj sredini!

Autor:

Sport

06.08.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija je zvanično tu.

RISTIĆ SE VRAĆA U SVOJE SELO: Odlični štoper je odlučio da karijeru nastavi u dobro poznatoj sredini!

Foto: FK Šantarovac

Plavo-belo dobro stoji svima u Šantarovcu

Rezultati koji su zabeleženi u prethodnoj sezoni spadaju u redove jako dobrih, ali se time ne zadovoljavaju u Šantarovcu. 

Igrači Šantarovca su u sezoni 22/23 sa učinkom od deset trijumfa, tri remija i 11 poraza stiglo do plasmana na šestu poziciju na tabeli. Bodovi saldo koji je bio na koti 33 je mogao biti dosta bolji, da ekipa nije podbacila delimično u toku prvog dela prvenstva, kada su upisali samo deset bodova. 

Osvajanje šeste pozicije u Međuopštinskoj ligi Sever je svakako napredak ukoliko se pogleda prethodno prvenstvo, kada je ekipa stigla do plasmana na devetu mesto, dok je sada već pre tri godine Šantarovac bio osmoplasirani sastav u ligi (sezona 20/21). Uprava kluba se nakon obaveza oko turnira u malom fudbalu, bacila na jačanje igračkog kadra.

Prvo pojačanje uprave je Marko Ristić (37), dobro poznati igrač koji igra na poziciji štopera i koji je već branio boje Šantarovca. Marko je dete kluba, u svom selu je nastupao od 2014. do 2020. godine kada je odlučio da pređe u Juhor (Glavinci), zatim je branio boje Ursule, dok je prethodne dve sezone bio član Slobode (Šuljkovac).

Republika

Foto: FK Šantarovac

 

U protekloj sezoni je sa svojim sada već bivšim timom stigao do plasmana na četvrtu poziciju na tabeli, u Slobodi su jako zadovoljni Markovim partijama u njihovim dresu, a to pokazuje i kratka poruka koja je ostavljena prilikom rastanka:

- Hvala za dve sezone provedene u našem klubu, pre svega dobrom čoveku, drugu a na kraju i odličnom štoperu. Mare, sve najbolje u daljem životu, i želimo ti puno sreće kako na privatnom planu, tako i na igračkom.

Ristićev povratak u Šantarovac je velika stvar za klub i selo, Mare je dobro poznat svima zbog svojih ljudskih kvaliteta, a ne manjka mu ni fudbalske veštine, koju svi jedva čekaju da opet vide na terenu u plavom dresu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading