CILJA SE VRH TABELE: Uprava je potvrdila dolazak sedam novih igrača!

Autor:

Sport

06.08.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi ekipa Mladosti trofej Opštinske lige Sopot i plasman u viši rang.

CILJA SE VRH TABELE: Uprava je potvrdila dolazak sedam novih igrača!

Foto: FK Mladost Guberevac

Jedna od boljih sezona je iza tima iz Guberevca, dugogodišnji član Opštinske lige Sopot se sprema za veće domete u predstojećem prvenstvu.

Fudbalski klub Mladost je u sezoni 22/23 stigao do osvajanja pete pozicije na tabeli, to je uspeo preko sedam trijumfa i jednog remija, dok su u osam navrata ostali bez bodova. Navedeni učinak bio je dovoljan za bodovni saldo koji je na broju 22, što je i po broju osvojenih bodova jedan od uspešnijih šampionata.

Uprava kluba je u dosadašnjem toku prelaznog roka dogovorila saradnju sa Markom Pantelićem (Slatina), Nelsonom Pajazitom (Duboko), Ivanom Jevtićem (Duboko), Dejanom Marinkovićem (Sibnica), Savom Smiljanićem (Azbukovica), Dejanom Đurđevićem (TEK Sloga) i Tomislavem Stankovićem (Kolubara Liso Polje). Što se tiče odlazaka, dres Mladosti razdužili su Aleksandar Ilić i Radovan Nikolić. 

Predsednik kluba, Stevica Tomić je za naš portal povodom ambicija i predstojećih planova izjavio:

- Po završetku prošle sezone ostvarili smo cilj da budemo na sredini tabele, što se i desilo, peta pozicija je sasvim solidna, a bitan podatak je da na domaćem terenu nismo izgubili utakmicu. Kako kažu, "usladilo" nam se, sada planiramo napad na prvo mesto, igrački kadar je pojačan sa sedam dobrih i kvalitetnih igrača, naravno do kraja prelaznog roka može biti još pojačanja. Zakazane su pripremne utakmice u kojima ćemo videti spremnost tima, ako nas posluži sreća nadam se da ćemo se boriti za pehar i plasman u viši rang. 

Za mesec avgust uprava je zakazala dve provere, prva će biti 20. kada će rival biti Minel (Ripanj), dok će sedam dana kasnije sastav Mladosti odmeriti snage sa Borcem iz Amerića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading