SITUACIJA JE ALARMANTNA: Klub bogate tradicije nalazi se u bezizlaznom položaju - oni će pokušati da spreče najcrnji scenario!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.07.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključa u fudbalskom Kraljevu.

SITUACIJA JE ALARMANTNA: Klub bogate tradicije nalazi se u bezizlaznom položaju - oni će pokušati da spreče najcrnji scenario!

Foto: FK Sloga Kraljevo

Umesto da su sve misli usmerene ka prelaznom roku i pripremema za predstojeću sezonu, sportski kolektiv iz grada na obalama Ibra, Zapadne Morave i Ribnice, nalazi se u možda i najtežoj situaciji u svojoj 76 godina dugoj istoriji.

 

Fudbaleri kraljevačke Sloge prethodne sezone u okviru Srpske lige Zapad ostvarili su skor od sedam pobeda, deset remija i 13 poraza i sa ukupno 31 osovjenim bodom zauzeli su trinaestu poziciju na tabeli koja vodi u niži rang takmičenja, Zonu Šumadijsko-rašku.

Međutim, problemi kluba prevazilaze sportski neuspeh. Naime, nezadovoljni delegati kluba zatražili su održavanje vanredne Skupštine koja je nakon dosta peripetija, po slovu Statua i održana uz prisustvo 23 člana što je bilo dovoljno i za donošenje odluka.

Kako prenosi portal "Srbijasport.net", delegati su izglasali nepoverenje dosadašnjem predsedniku FK Sloga Milanu Kesiću koji je istovremeno i izgubio status klupskog delegata.

Na poziciju novog predsednika predložen je Dragan Popadić, kraljevački preduzetnik kojem je zbog specifičnog posla kojim se bavi neophodna i saglasnost vlasnika preduzeća u kojem radi, ali s obzirom da se on nalazi u inostranstvu, biće potrebno vreme kako bi do nje i došlo.

Republika

Foto: FK Sloga Kraljevo

Tmurni oblaci su se spustili nad kraljevački stadion

 

Ova situacija je navela delegate Skupštine da donesu odluku o privremenom organu koji će voditi klub. Tročlana Komisija na čelu sa Slobodanom Simovićem, uz pomoć Raše Babića i Jugoslava Dašića, preuzima privremeno rukovodstvo. Njihov mandat će trajati do 21. jula kada će biti zakazana nova sednica skupštine.

Vreme neumitno prolazi, a sudbina kluba je i dalje neizvesna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading