I KAMEN BI ZAPLAKAO: Nakon ODUSTAJANJA od takmičenja u javnosti se pojavile šokantne fotografije - stadion poznatog kluba je u potpunosti DEVASTIRAN! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.06.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako i kada dalje?

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Nakon ODUSTAJANJA od takmičenja u javnosti se pojavile šokantne fotografije - stadion poznatog kluba je u potpunosti DEVASTIRAN! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladi Proleter/Ojta Olarević

Sezona 2022/23 za njih je bila u rezultatskom smislu katastrofalna. Ekipa Mladog Proletera u 20 prvenstvenih mečeva Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" zabeležila je svega dva remija i 18 poraza čime se "fenjeraška pozicija" najnižeg stepena takmičenja u prestonici nije mogla izbeći.

 

Početkom nedelje klub se javnosti obratio saopštenjem u kojem je obelodanio da ekipa neće uzeti učešće u takmičarskoj 2023/24 sezoni. Posebno je naznačeno da sve navedeno ne predstavlja i gašenje kluba, ali fotografije koje su se pojavile u javnosti, u najmanju ruku mogu da zabrinu ne samo pristalice kluba sa stadiona u Ulici Ljubice Luković 11, već i sve ljubitelje fudbala i sporta u prestonici.

Naime, stadion je u potpunosti devastiran. Teren je zarastao u korov, stolice na tribinama su gotovo do poslednje polomljene, a posebnu priču predstavljaju klupske prostorije koje u ovom momentu mogu biti korišćene jedino za snimanje horor filmova.

 

Treba napomenuti da bi ekipa Mladog Proletera trebala naredne 2024. godine da proslavi veliki jubilej, 75 godina postojanja, ali se postavlja pitanje da li će sportski kolektiv koji je u jednom periodu svog postojanja, dok je bio u sistemu Fudbalskog kluba Obilić, nastupao i u srpskoligaškom karavanu, uopšte opstati i dočekati da proslavi rođendan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mile Knežević

03.07.2023 21:10

Ojta ga je načeo, a ovi novi su ga dokusurili. Nažalost klub nikom nije interesantan već samo interes, pare, otimanje.

ADŽ

04.07.2023 13:28

Možete da slikate, ali produžite dalje...