DVA PRIZNANJA ZA TIM IZ MORAVCA: Pored najboljeg igrača, u redovima Mladosti je i "jedinica" broj jedan u ligi!

Autor:

Sport

20.06.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže, Nenad Milenković je vlasnik pehara.

DVA PRIZNANJA ZA TIM IZ MORAVCA: Pored najboljeg igrača, u redovima Mladosti je i "jedinica" broj jedan u ligi!

Foto: FK Mladost 1955 Moravac

Proteklog vikenda na programu je bio meč poslednjeg kola prvenstva, u kojem je sastav Mladosti ugostio ekipu Borca (Trnjane). Slavili su gosti u ovom duelu, i time je domaćin upisao prvi poraz ovog proleća pred svojim navijačima.

Republika

Pre meča predsednik i zamenik predsednika fudbalskog saveza Aleksinca uručili su nagradu za najboljeg igrača lige, pehar je stigao u ruke Mladena Smiljkovića, igrača tima iz Moravca. Tom prilikom iz redova Mladosti je još jedan igrač nagrađe, Nenad Milenković je odneo titulu najboljeg golmana u ligi. 

Milenković je golmansku karijeru započeo u fudbalskom klubu Draževac iz istoimenog mesta, i tu je proveo godinu dana, nakon toga je čak četiri godine bio "jedinica" Jedinstva iz Bobovišta. Pre poziva trenera i prihvatanja istog, te pristupanja sastavu Mladosti 1955, branio je za Slogu iz Dobrujevaca jednu polusezonu.

Republika

Foto: FK Mladost 1955 Moravac

"Mladost je u dobrim rukama"

Sastav Mladosti je po broju primljenih golova među "gorim" timovima u ligi, ali je na tu statistiku u velikoj meri uticao nešto slabija forma tokom jesenjeg dela prvenstva. Posle zimske pauze, mreža golmana ekipe iz Moravca se zatresla "samo" 19 puta, što je u odnosu na prvi deo u kojem je taj broj iznosio 46, svakako dosta poboljašana statistika.

Nenad Milenković je povodom proglašenja za najboljeg golmana lige za naš portal izjavio:

- Želim da se zahvalim savezu koji je prepoznao nešto u meni i dodelio ovu nagradu. Takođe želim da se zahvalim i saigračima iz kluba što su doprineli ovom uspehu. Veoma lep gest i nadam se da ću u budućnosti opravdati ovo priznanje svojim odbranama. 

Gotovo ceo igrački kadar Mladosti je od početka kalendarske 2023. godine podigao formu na viši nivo, a pokazatelj toga, pored rezultata, jesu i nagrade koje je savez dodelio članovima kluba. 

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading