MUNJA OBASJAVA ŠOPIĆ: I pored zdravstvenih problema Turbina na "Kraljev park" odlazi sa jasnim ciljem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi sredine tabele...

MUNJA OBASJAVA ŠOPIĆ: I pored zdravstvenih problema Turbina na "Kraljev park" odlazi sa jasnim ciljem!

Foto: FK Turbina Vreoci

Veliki derbi 20. runde Prve beogradske lige - "grupa B" igra se u Rušnju gde će lider na tabeli dočekati drugoplasiranu OFK Budućnost iz Dudovice, ali ništa manje zanimljivo neće biti u Šopiću gde će se domaća Šumadija dočekati Turbinu iz Vreoca.

 

U pitanju je derbi središnjeg dela tabele "B grupe" prve lige prestoničkog fudbala, a s obzirom da u predstojeći duel obe ekipe ulaze rasterećene, očekuje se da će publika na stadionu "Kraljev park" uživati u fudbalskoj predstavi.

Uoči predstojećeg susreta, potpredsednik kluba iz Vreoca, Dragan Ranković je izjavio:

- Kao drugi čovek kluba mogu da izjavim da u sutrašnji meč sa Šumadijom ulazimo oslabljeni zbog zdravstvenih problema par igrača, ali to ne umanjuje motivaciju ostalog dela naše ekipe, koji nestrpljivo očekuju nedelju i prvi zvižduk sudije. Priželjkujem dobru i korektnu utakmicu sa mladom ali iskusnom ekipom domaćina, a svom timu bih poželeo sve najbolje i naijskrenije u sutrašnjem komšijskom derbiju. Pozvao bih sve ljubitelje fudbala da u nedelju dođu u Šopić i podrže oba tima.

Foto: FK Šumadija Šopić

Sledi derbi na "Kraljevom parku"

 

 

- Prva beogradska liga - "grupa B", 20. kolo:

Šumadija (Šopić) - Turbina (Vreoci)

Stadion: "Kraljev park", Šopić

Datum:Nedelja, 30. april

Početak: 16.30 časova

Da podsetimo, ekipa Šumadije u ovom momentu zauzima osmu poziciju na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok se fudbalski kolektiv iz Vreoca nalazi stepenicu više, sa bodom više na svom kontu. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom ekipe iz Šopića rezultatom 3:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading