TERZIĆ OPTIMISTIČAN PRED NEDELJNI DUEL: "Nadam se da ćemo izaći sa pozitivnim rezultatom"!

Autor:

Sport

21.04.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva tima koji se ne nalaze u dobroj formi u poslednje vreme..

TERZIĆ OPTIMISTIČAN PRED NEDELJNI DUEL: "Nadam se da ćemo izaći sa pozitivnim rezultatom"!

Foto: FK Napredak Medoševac

U okviru 19. kola Prve beogradske lige (grupa A), ekipa Turbine (Vreoci) ugostiće sastav Krtinske iz Obrenovca, utakmica je zakazana za nedelju, 23. april od 16 časova i 30 minuta. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, bivši standardni član Beogradske zone, a jedan period i Srpske lige Beograd, sastav Turbine se trenutno sa učinkom od sedam pobeda, osam poraza i tri podele bodova nalazi na osmoj poziciji na tabeli. Ekipa je odlično startovala prolećni deo prvenstva, napravljena je serija od tri trijumfa, ali su u poslednja dva kola ubeležili dva neuspeha.

Na domaćem terenu tim Turbine je u dosadašnjem toku sezone odigrao devet mečeva i tom prilikom je zabeležen učinak od četiri trijumfa i pet poraza. 

Najbolji strelac Turbine ove sezone, Dragan Terzić je povodom predstojećeg meča za naš portal izjavio:

- Nakon dve nedelje pauze očekuje nas teška utakmica. Ne poznajem ekipu Krtinske, nisam igrao u prošlom delu sezone protiv njih, ali sam siguran da su tim za gornji deo tabele. Što se nas tiče, izlazimo iz dva poraza i nadamo se da će naredni mečevi biti pozitivni za nas. Imaćemo odlične uslove za igru i verujem da će biti pravi duel za gledanje. 

U nedelju ću se sa druge strane centra, nasuprot igrača Turbine naći sastav Krtinske, trenutno se tim iz Obrenovca nalazi na 12. poziciji sa 17 osvojenih bodova. Od starta prolećnog dela prvenstva ekipa je na pet mečeva uspela da dopiše samo jedan bod na svoj bodovni saldo.

Rezultati u drugom delu jesenjeg dela prvenstva nisu bili najbolji, a lošija forma se nastavila i početkom nastavka šampionata. Krtinska je na gostovanjima ove sezone osvojila sedam bodova, ali se trenutno nalaze u seriji od tri utakmice van svog terena posle kojih su ostajali "praznih šaka".

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Krtinske pred svojim navijačima minimalnim rezultatom.

Turbina (Vreoci) - Krtinska (Obrenovac)

Nedelja, 23. april od 16.30

Stadion Napretka (Medoševac) naselje Crne Međe

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading