EKIPA MORAVE ŽELI REVANŠ PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Sastav Jedinstva ne igra baš najbolje na gostovanjima, dok domaćin želi da nastavi sa odličnim rezultatima!

Autor:

Sport

20.04.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas jako zanimljiv duel.

EKIPA MORAVE ŽELI REVANŠ PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Sastav Jedinstva ne igra baš najbolje na gostovanjima, dok domaćin želi da nastavi sa odličnim rezultatima!

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 22. kola Međuopštinske lige FSRO ekipa Morave (Mrsać) ugostiće sastav Jedinstva iz Godačice, utakmica je zakazana za subotu, 22. april od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Prošlogodišnji član gradske lige, ekipa Morave ove sezone na dobrom je putu da dođe do nove promocije u viši rang, trenutno se sa 47 bodova nalaze na drugoj poziciji na tabeli, samo četri više ima lider iz Čukojevaca. Upravo je sastav iz Mrsaća pre dve nedelje prekinuo niz Zvezde od 15 mečeva bez poraza i time se "uključila" u bitku za prvo mesto.

Trenutno se sastav Morave nalazi u seriji od 12 mečeva bez poraza, u tom periodu su zabeležili samo dve podele bodova. Predstoji im duel sa ekipom protiv koje su upisali jedan od dva ligaška poraza ove sezone i sada su spremni za revanš. 

Iz redova Morave su povodom predstojećeg meča poručili: 

- Ulazimo u seriju od tri veoma teška meča, mada i prethodni nisu bili laki. Predstoje nam susreti koji u mnogome mogu odlučiti poredak na tabeli. Očekuje nas duel sa jednom od ekipa koja je uspela da nas porazi ove sezone, trenutno igraju nešto slabije, ali to ne treba da nas zavarava. Nalazimo se u seriji od četiri susreta sa Jedinstvom u kojem nismo postigli gol, vreme je da se ta serija prekine. 

U Mrsaću će u subotu gostovati dugogodišnji član međuopštinskog ranga, sastav Jedinstva koji obično na kraju sezone zauzima poziciju pri vrhu tabele. Trenutno se tim iz Godačice sa 37 osvojenih bodova nalazi na četvrtoj poziciji u ligi. 

Tokom cele sezone ekipa Jedinstva je igrala po principu toplo-hladno, na domaćem terenu beleže dosta bolje rezultate nego na gostujućem. U duel sa timom Morave, koja pred svojim navijačima ima najviše osvojenih bodova u ligi, ulaze posle poraza prošle nedelje od Jedinstva (Dragosinjci).

Prvi duel ova dva tima igran u Godačici završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Morava (Mrsać) - Jedinstvo (Godačica)

Subota, 22. april od 16.30

Teren Morave

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading