DUEL DVA TIMA IZ DONJEG DELA TABELE: Oba "Borca" će pojuriti tri boda, Rudić veruje u kvalitet svoje ekipe i nada se pobedi!

Autor:

Sport

20.04.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulog je veliki, tri boda su imperativ za oba sastava.

DUEL DVA TIMA IZ DONJEG DELA TABELE: Oba "Borca" će pojuriti tri boda, Rudić veruje u kvalitet svoje ekipe i nada se pobedi!

Foto: FK Borac Veliki Radinci

U okviru 20. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ekipa Borca iz Velikih Radinaca ugostiće imenjaka iz Radenkovića, utakmica je zakazana za nedelju, 23. april sa početkom od 17 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, sastav iz Velikih Radinaca je u jako lošoj formi započeo takmičenje ove godine. Tek u sedmom kolu osvojeni su prvi bodovi, na gostovanju upravu imenjaku iz Radenkovića uspeli su da dodaju jedan bod na svoj bodovni saldo. Ekipa Borca se trenutno sa 11 osvojenih bodova nalazi na poslednjem mestu na tabeli.

Sva tri trijumfa, igrači Borca upisali su upravo na svom terenu, dok su još dva boda dodali na gostovanjima. U poslednja tri kola odigrani su mečevi sa ekipama koje drže prva tri mesta na tabeli, i učinak može da raduje sve simpatizere kluba. Savladan je Graničar rezultatom 2:1, upisan je bod na gostovanju Jedinstvu iz Rume (1:1), dok je zabeležen poraz u meču sa lideru iz Laćarka od 4:0.

Nedeljni gost u Velikin Radincima, imenjak iz Radenkovića takođe ne stoji baš najbolje ove sezone, sa samo dva boda više u odnosu na predstojećeg rivala nalaze se i na jednoj bolje plasiranoj poziciji. 

Od 13 osvojenih bodova Borac iz Radenkovića je na svom terenu upisao 11, dok su sa gostovanja uspeli da donesu samo dva. Prvi deo sezone ekipa je završila sa pet osvojenih bodova, dok su od starta proleća na svoj bodovi saldo dodali osam.

Sportski direktor tima iz Radenkovića, Slavoljub Rudić je za naš portal povodom nedeljnog meča izjavio:

- Očekuje nas duel sa ekipom sa kojom smo prošle sezone vodili bitku za ulazak u viši rang. Imamo bod više od domaćina, ali se oboje nalazimo pri samom dnu tabele. Naš sastav je pokazao "zube" u poslednjih par utakmice timovima iz vrha tabele. Svaki bod nam je jako bitan kako na domaćem terenu, tako i u gostima. Očekujem fer, sportsku i korektno igru od svih učesnika i nadam se da ćemo uspeti da uzmemo sva tri boda koji bi nam dosta značili. 

Prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, dva Borca odigrala su tada meč u Salašu Noćajskom bez golova.

Borac (Veliki Radinci) - Borac (Radenković)

Nedelja, 23. april od 17 časova

Teren u Velikim Radincima

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading