DERBI KOLA NA VEŠTAKU U PANČEVU: Sastav Voje Gačić dočekuje jesenjeg prvaka, duel koji može da udalji jedan od timova iz borbe za viši rang!

Autor:

Sport

05.04.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki sportski prijatelji će ukrstiti "noge" u nedelju u borbi za viši rang.

DERBI KOLA NA VEŠTAKU U PANČEVU: Sastav Voje Gačić dočekuje jesenjeg prvaka, duel koji može da udalji jedan od timova iz borbe za viši rang!

Foto: FK Voja Gačić

U okviru 11. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo ekipa Voje Gačić ugostiće sastav Borca iz Sakula koji je u prvom duelu pred svojim navijačima slavio rezultatom 2:0.

Republika

Ekipa Borca je zimsku pauzu provela sa titulom jesenjeg prvaka, sastav Voje Gačić je bio na trećoj poziciji sa tri boda manje u odnosu na lidera, dok je Tempo iz Sefkerina držao drugo mesto sa jednim bodom više.

Na prolećnoj premijeri igrači Tempa i Voje Gačić ostvarili su pobede, dok je ekipa Borca bila slobodna u prvom kolu nastavka prvenstva.

O predstojećem duelu Voje Gačić i Borca ne treba puno trošiti reči, radi se o ekipama koje će se uz Tempo boriti za plasman u viši rang. Gužva na vrhu je velika i direktni dueli između prva tri tima će verovatno odlučiti ko će osvojiti prvo mesto na tabeli.

Trener Borca, Nenad Rosulj je za naš portal povodom predstojećeg derbi susreta izjavio:

- Pre svega očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu protiv naših sportskih prijatelja iz fudbalskog kluba Voja Gačić, neka teren pokaže ko je bolji. Pozivam navijače da pruže podršku našem klubu, nadam se uspešnoj sezoni sa mojim timom.

Trener domaćina nedeljnog meča, Miodrag Gačić je takođe izneo svoj komentar povodom utakmice:

- Očekuje nas prava fudbalska poslatica, respektujemo naše sportske prijatelje iz Sakula i sve što su uradili proteklih godina kada su bili članovi višeg ranga. Radi se o veoma ozbiljnoj ekipi koju vodi iskusan trener i koju čine odlični igrači. Naš igrački kadar je dosta promenjen od prvog duela kada smo u Sakulama izgubili utakmicu. Sa dosta motiva ulazimo u novi meč, nemamo pritiska i nadamo se pozitivnom rezultatu. Igraćemo napadački od samog starta, pred našim navijačima, na našem terenu, siguran sam da će svi ljubitelji fudbala imati prilike da uživaju na ovom meču. Očekujem fer i korektnu igru i neka pobedi bolji.

Raspored prolećnog dela je takav da će u prva tri kola nastavka prvenstva sva tri vodeća tima biti slobodna, tako da nas očekuje jako zanimljiv finiš šampionata.

Voja Gačić - Borac (Sakule)

Nedelja, 9. april od 16 časova

Teren sa veštačkom travom u Pančevu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading