BORBA ZA PRVO MESTO SE NASTAVLJA: Posle derbija LSK i Graničar i dalje na istom odstojanju!

Autor:

Sport

13.03.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važnost meča opteretila učesnike.

BORBA ZA PRVO MESTO SE NASTAVLJA: Posle derbija LSK i Graničar i dalje na istom odstojanju!

Foto: FK Graničar Adaševci

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva igran je derbi meč Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) u kojem su se sastali LSK, koji je bio domaćin susreta i lider na tabeli, Graničar iz Adaševca.

Republika

U uvodnim trenucima meča bolje se snalaze gostujući igrači što je rezultiralo nešto ozbiljnijim prilikama predgolom LSK-a.

Jedna takva iskorišćena je u 11. minutu kada se zatresla mreža Čupića. Odlična lopta kroz celu odbranu stigla je do Vladimira Vetehe koji je lagano sprovodi u gol, Graničar dolazi do vođstva.

Domaći igrači dosta su konfuzno ušli u ovaj meč, rani gol ih je dodatno poremetio, ali su kako je vreme odmicalo uspeli da kreiraju svoju igru.

Igrao se 22. minut kada je posle kornera lopta došla do mladog Miroslava Radišića koji je uspeo da je provuče do mreže Graničara, 1:1.

U nastavku meča viđena je velika borba, sa po nekoliko prilika na obe strane, ali iste nisu realizovane.

Glavni sudija na meču je imao dosta posla u drugih 45 minuta, sedam žutih kartona je pokazao u tom periodu. Šest puta su požuteli gosti, dok je strelac jedinog gola za domaćina svoje prezime upisao i u listi javnih opomena.

Oba trenera su u poslednjoj četvrtini susreta pokušavali izmenama da promene neke stvari na terenu, ali je na kraju ipak došlo do podele bodova.

LSK (Laćarak) - Graničar (Adaševci) 1:1 (1:1)

LSK: Čupić, Radulović, Stojčić, Radišić (od 85' Šćurk), Lacković (od 75' Savić), Malinović, Davogić, Sladojević, Stevanović (od 75' Nikšić), Čonjagić, Grbić

Graničar: Ilić, Utvić, Veteha (od 90'+2' Nikolić), Andriška, Nešković (od 81' Narandžić), Bjelić (od 15' Starčević), Malić, Mirčetić (od 87' Veinović), Suša, Mijanović, Radmanović (od 87' Opojevlić)

Iz redova lidera su posle meča poručili:

- Sigurno slađi deo boda ide u našu kući, jer smo ipak i dalje ostali lideri na tabeli i posle derbi susreta. Razlika je i dalje ostala ista, tako da možemo biti zadovoljniji. Zahvaljujemo se domaćim igračima i navijačima na fer i korektnoj igri i navijanju. Mi nastavljamo našu borbu do krajnjeg cilja za ovu sezonu, a to je plasman u viši rang. 

U sledećem kolu u Laćarku će se opet igrati fudbal, gostovaće sastav Napretka (Vašica), dok će Graničar ugostiti Borac (Radenković).

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading