POLET BOLJOM IGROM DO TRI BODA: Ekipa iz Kačareva je pokazala da može dosta više od pozicije na kojoj se trenutno nalaze!

Autor:

Sport

06.03.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri gola u prvom poluvremenu rešila pitanje pobednika.

POLET BOLJOM IGROM DO TRI BODA: Ekipa iz Kačareva je pokazala da može dosta više od pozicije na kojoj se trenutno nalaze!

Foto: FK Polet Idvor

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Vojvođanske lige Istok, ekipa Poleta ugostila je sastav Jedinstva Stević iz Kačareva

Republika

Od samog starta susreta igralo se dosta tvrdo, bez previše rizika na protivničkoj polovini. Igrači oba sastava bili su sigurni na lopti, bez mnogo komplikacija rešavale su se opasne situacije na svom delu terena.

U 12. minutu domaći posle odlične akcije dolaze do prednosti. Posle centaršuta najbolje se u kaznenom prostoru protivnika snalazi Uroš Rusić i dovodi Polet u vođstvo, 1:0.

I posle prvog gola na meču situacija na terenu se nije u mnogome promenila, igralo se jako sigurno, sa dosta borbe na sredini terena.

Igrao se 26. minut kada su igrači Jedinstva školskom akcijom iz kontra napada stigli do izjednačenja. Siguran egzekutor za goste bio je Bojan Ilić.

Velika borbenost i trčanje isplatila se domaćim igračima u 33. minutu. Nemanja Nedić je opalio po lopti sa nekih 20 metara od gola, golman Radivojev je pokušao da izvadi loptu iz same rašlje gola, ali nije uspeo, 2:1.

Bitno pomena do kraja prvog poluvremena jesu i dva žuta kartona, po jedan na obe strane.

Posle desetominutne pauze, igrači su sa različitim pristupom nastavili sa utakmicom. Može se reći da su za nijansu domaći igrači bili konkrentiji, ali su golmani na obe strane bili na visini zadatka, pa nije bilo promene rezultata.

Beležimo nekoliko polušansi, ali je sve to bilo bez prevelike opasnosti po golmane. 

Sudija Filip Dimitrievski je do kraja susreta pokazao još tri žuta kartona, uglavnom zbog bezobzirnih startova. 

Polet (Idvor) - Jedinstvo Stević (Kačarevo) 2:1 (2:1)

Polet: Tomić, F. Sanader (od 65' Janjić), A. Sanader (od 53' Simonović), Kostadinović, Novakov, Trajković, Divljački, Lazinica, Rusić, Skokna, Nedić (od 53' Pavlović)

Jedinstvo Stević: Radivojev, Angelovski (od 50' Slavković), Josimovski, Živaljević, Pešovski, Čučak, Mladenović (od 80' Balnožan), Atanasov, Mitkovski, Ilić, Kljaljić

Trener domaćeg tima, Žarkov je posle pobede za naš portal izjavio:

- Odlično smo otvorili meč, kasnije smo i nastavili sa dobrom igrom svih 90 minuta protiv odlične ekipe iz Kačareva. Golman Radivojev branio je nemoguće. Odlično trčanje sa dosta šansi koje nismo iskoristili. Iako smo remontovali čitav igrači kadar, pokazažemo da ćemo biti tvrd orah svim protivnicima. Hteo bih da na napomenem da su Nedić, A. Sanader i Janjić igrali pod temperaturom.

Ovom pobedom ekipa Poleta je napredovala za dva mesta i sada drži sedmu poziciju, dok je sastavu iz Kačareva, tim iz Omoljice zbog pobede predao fenjer na tabeli.

U sledećem kolu sastav iz Idovra gostuje ekipi Kozara, dok Jedinstvo dočekuje drugoplasirani tim na tabeli, Slobodu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading