DEBITANT U LIGI IZNENADIO MNOGE: U Milutovac za vikend stiže ekipa Dedina!

Autor:

Sport

24.02.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret na startu sezone je bio veoma zanimljiv.

DEBITANT U LIGI IZNENADIO MNOGE: U Milutovac za vikend stiže ekipa Dedina!

Foto: FK Polet 57 Milutovac

Na startu prolećnog dela prvenstva Prve rasinske okružne lige jedan od devet susreta 18. kola biće odigran na stadionu Poleta u Milutovcu.

Republika

Dugogodišnji član druge lige prošle sezone izborio je plasman u najjači rang rasinskog okruga, i pred nastavak prvenstva drži desetu poziciju na tabeli. Ekipa Poleta imala je odličan početak i kraj jesenjeg dela, dok je između toga igrala po principu toplo-hladno. 

Iz Milutovca su za naš portal povodom starta prolećnog dela prvenstva poručili:

- Naš primarni cilj je da što ranije i matematički obezbedimo opastanak kako bi kasnije mogli da uigravamo sastav za narednu sezonu. U odnosu na jesenji deo osvežili smo igrački kadar sa šest igrača. Aleksa Popović, Dejan Tomić, Dušan Pantić, Predrad Jovičić, Filip Arsić i Sava Radosavljević pristigli su u naše redove. Očekujemo pozitivan rezutlat za vikend i meč dočekujemo u najjačem sastavu. 

U Milutovac u nedelju stiže ekipa Dedina koja ima samo pet bodova manje u odnosu na protivnika na prolećnoj premijeri. Učinak 6-2-9 bio je dovoljna za trinaesto mesto na tabeli. Sastav iz Dedine je tokom cele polusezone tražio pravu formu, pokašavali su igrači da naprave seriju dobrih rezultata, ali im to nije polazilo "za nogom".  

U prvom susretu ova dva tima slavila je ekipa Poleta na gostovanju rezultatom 3:2.

Polet 57 (Milutovac) - Dedina

Nedelja, 26. februar od 14:30

Stadion u Milutovcu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading