STUBAL SPREMAN DA SE VRATI U VIŠI RANG: Šampionski sastav je dodatno ojačan, pripreme kreću!

Autor:

Sport

12.02.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je od svog osnivanja 2009. godine često menjala rangove takmičenja.

STUBAL SPREMAN DA SE VRATI U VIŠI RANG: Šampionski sastav je dodatno ojačan, pripreme kreću!

Foto: FK Stubal

Sastav iz Stubla trenutno može da se pohvali da se posle prvog dela sezone Gradske lige Kraljevo (grupa Morava) okotio titulom jesenjeg prvaka. Pre dve godine Stubal je ispao iz međuopštinskog ranga i sada je na dobrom putu da se vrati.

Republika

Za prvo mesto između dva dela prvenstva bilo im je dovoljno 18 bodova, koje su sakupili preko pet pobeda i tri nerešena rezultata. Lider na tabeli je jedini sastav koji posle jesenjeg dela nije osetio poraz na svojoj koži. 

Tokom leta novo rukovodstvo kluba okupilo je igrački kadar i uz adekvatna pojačanja postavljen je cilj za ovu sezonu, a to je plasman u viši rang takmičenja. Za sada je ekipa na dobrom putu da to i ispuni.

Uprava kluba odlučila je da šampionski tim nadogradi sa dva nova igrača. 

Nikola Petrović (25) po treći put oblači dres Stubala. Dolazi iz redova Sloge (Lozna), i sada se vraća u klub iz kojeg je i otišao put Lozne. U karijeri je nastupao i za Proleter (Pečenog), Takovo, Slogu (Kraljevo) i Volej (Vrnjačka banja). 

Republika

Foto: FK Stubal

Teren u Stublu

Dejan Šarbanović (25) predstavljaće veliko pojačanje za već odlični igrački kadar jesenjeg šampiona. Dolazi iz redova Omladinca (Drakčići), pre toga je nastupao za veliki broj klubova. Šarbanović je u karijeri branio boje Šumadije (Šumarice), Granita (Jošanička banja), Ibra (Mataruška banja), Budućnosti (Konarevo), Ribnice (Jovac), Karađorđa (Ribnica) i Mladog Radnika 1925 iz Kraljeva. 

Danas će se nakon pauze koja je počela krajem prvog dela prvenstva održati prozivka i početak priprema za prolećni deo sezone. Igrači će se okupiti u SC Karović u 19 časova i 30 minuta. 

Stubal drugi deo sezone počinje pred svojim navijačim protiv ekipe Morava. U prvom duelu u Sirči lider je slavio minimalnim rezultatom. 

BONUS VIDEO: 

 


 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading