ROĐEN JE U DUIZBURGU, A SADA STIŽE U REDOVE SRPSKOG LIDERA: "Traktoristi" na nemački pogon!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Traktoristi" se ne šale.

ROĐEN JE U DUIZBURGU, A SADA STIŽE U REDOVE SRPSKOG LIDERA: "Traktoristi" na nemački pogon!

Foto: Starsport

Novobeogradski IMT suvereno je tokom prethodne jeseni stigao do liderske pozicije u okviru Prve lige Srbije i kao apsolutni favoriti ulaze u nastavak takmičenja, nakon kojeg, svi se u klubu nadaju, mogu ostvariti istorijsko ostvarenje plasman u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

 

Popularni "traktoristi" trenutno imaju šest bodova više u odnosu na prve pratioce, beogradski RFK Grafičar i pančevački Železničar, ali i pored toga u klubu ništa ne prepuštaju slučaju i pred nastavak prvenstvenih borbi jačaju redove.

Klub je nedavno produžio ugovor sa Vladimirom Radočajem koji je i pored brojnih ponuda odlučio da ostane u redovima IMT-a do leta 2025. godine, a kako prenose beogradski mediji, klub je angažovao i prvo pojačanje.

U pitanju je Milan Delević, fudbaler lazarevačke Kolubare, koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u ekipi Loznice.

Interesantno je napomenuti da je Delević rođen u Duizburgu, a fudbalsku karijeru je započeo u ekipi BV 04 Diseldorf, a zatim je bio član ekipe Kraj iz predgrađa Esena. U februaru 2019. godine stigao je u Srbiju i postao fudbaler Zvezdare, a pre selidbe u Lazarevac, godinu i po dana je bio član OFK Žarkovo.

Foto: Instagram.com/fudbalsrbije2023

Novi "traktorista" - Milan Delević

 

Novi član novobeogradskog kluba ima dvadeset četiri godine i igra na poziciji centralnog beka.

Da podsetimo, nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije zakazan je za 25. februar, a ekipa IMT-a u prolećnoj premijeri gostuje u Užicu ekipi GFK Slobode. Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončane je trijumfom "traktorista" rezultatom 1:0.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading