POVRATAK: Nakon dve i po godine, vraća se na mesto uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.01.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagarantovano je da će se u prestonici gledati dobar fudbal.

POVRATAK: Nakon dve i po godine, vraća se na mesto uspeha!

Foto: Starsport

Beogradska zona biće jedno od zanimljivijih takmičenja tokom predstojećeg proleća. Četiri tima ravnopravno će konkurisati za plasman u viši rang, Srpsku ligu Beograd, ali se čini da će jedan klub u toj borbi imati aduta više na svojoj strani.

 

Jesenje lovorike u okviru zonskog fudbala u prestonici prigrabila je ekipa PKB-a iz Padinske Skele. Drugoplasirani GSP Polet Dorćol sa svom kontu ima bod manje, dok se trećeplasirano OFK Žarkovo i četvrtoplasirani Šušnjar sakupili 32 boda i u ovom momentu šest poena zaostaju za ekipom na vrhu tabele.

Ekipa OFK Žarkova tokom sezone 2021/22 bila je deo prvoligaškog karavana, ali su usled objektivnih razloga morali da se pomire sa selidnom dva ranga niže, odnosno Beogradsku zonu, a već tokom predstojećeg proleća planiraju da naprave prvi korak ka povratu u sam vrh srpskog klupskog fudbala.

U tom cilju Žarkovčani su angažovali i vredno pojačanje. Nakon dve i po godine u redove kluba iz Vodovodske ulice vraća se Nikola Nešović.

Reč je o dvadesetdevetogodišnjem igraču koji primarno igra na poziciji desnog krila, ali može da odgovori i na suprotnoj strani terena. Rođeni Čačanin svoju karijeru započeo je u mlašim kategorijama Borca, a kasnije je nastupao za Dorćol, beogradski Hajduk, Partizan iz Bumbarevog Brda, Polet iz Ljubića, kruševački Napredak, užičku Slobodu i Zemun, a poslednjih godinu i po dana proveo je uredovima Smedereva 1924.

Foto: OFK Žarkovo

Vratiće se Žarkovčani na stare staze uspeha

 

Nešović je dres OFK Žarkova nosio u periodu od januara do juča 2020. godine kada se ovaj klub takmičio u Prvoj ligi Srbije i sezonu 2019/20 okončao da devetoj poziciji sa skorom od po deset pobeda, remija i poraza

Kada je reč o aktuelnoj sezoni, novu priliku za debi u dresu žarkovačkog kluba, Nikola Nešović će imati 11. marta kada će OFK Žarkovo u okviru 16. kola Beogradske zone gostovati ekipi Sremčice.

Treba napomenuti da Žarkovčani ne znaju za poraz još od početka oktobra prethodne godine kada ih je na domaćem terenu savladala ekipa Šušnjara rezultatom 0:2.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading