SARADNJA SE NASTAVLJA: Lider produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored brojnih ponuda, klub i igrač nastavljaju zajedno ka ostvarenju istorijskog rezultata.

SARADNJA SE NASTAVLJA: Lider produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača!

Foto: Starsport

Iza njih je polusezona iz snova. Ubedljivo su osvojili prvu poziciju u okviru Prve lige Srbije i odškrinuli vrata elitnog ranga srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Fudbaleri novobeogradskog IMT-a jesenji deo sezone okončali su sa 13 pobeda u 19 odigranih mečeva, što ime je pred start odlučujuće borbe za plasman u elitu donelo šest poena prednosti u odnosu na glavne konkurente, RFK Grafičar i pančevački Železničar.

Jedan od onih koji su obeležli prvi deo šampionata svakako je Vladimir Radočaj. Dvadesetčetvrorogodišnje desno krilo koje sa uspehom može odgovoriti na drugoj strani terena, nastupilo je na svih 19 mečeva tokom jesenjeg dela sezone, a od toga je čak 16 puta bio starter u ekipi. Tri puta se upisivao i u listu strelaca, pa ne čudi da su za njega interesovaje pokazali mnogobrojni klubovi, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Postojala je mogućnost da Radočaj ove zime promeni sredinu, ali je ipak postignut dogovor sa aktuelnim klubom i na obostrano zaovoljstvo, Radočaj će do leta 2025. godine biti deo "traktorista", a svi se nadaju da će već od naredne jesni zajedno krenuti u osvajanje superligaških bodova.

Foto: Foto FK IMT

Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo

 

Vladimir Radočaj je u redove novobeogradskog kluba stigao leta 2021. godine iz novosadskog Kabela. Igračku karijeru započeo je u mlađim kategorijama Zemuna, a zatim je nastupao za Bežaniju i Dinamo iz Vranja, a šest meeci je proveo i u litvanskoj Palangi.

Nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije zakazano je za 25. februar, a ekipa IMT-a u prolećnoj premijeri gostuje u Užicu ekipi GFK Slobode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading