MISLI SE I NA BUDUĆNOST: Supertalentovani fudbaler parafirao svoj prvi profesionalni ugovor! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje stiže iz sopstvenih redova.

MISLI SE I NA BUDUĆNOST: Supertalentovani fudbaler parafirao svoj prvi profesionalni ugovor! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Trayal

Kruševački Trayal u nastavak šampionata u okviru Prve lige Srbije ulazi sa sedme pozicije, ali i pored trenutnog bodovnog zaostatka, svi u gradu na obalama Rasine, nadaju se da popularni "gumari" mogu da se umešaju u borbu za sam vrh tabele.

 

U ovom momentu kruševački prvoligaš ima četiri boda manje u odnosu na sremskomitrovački Radnički koji zauzima poziciju koja vodi u baraž za popunu Super lige Srbije i dok prvotimci obavljaju pripreme za nastavak sezone, klupsko rukovodstvo užurbano radi na jačanju igračkog kadra.

Redove Trayala ove zime već su pojačali Njegoš Janjušević, Uroš Rašković i Uroš Vesić, a četvrto pojačanje dolazi iz sopstvenih redova.

Novi član "gumara" postao je dojučerašnji omladinac ovog kluba Bratislav Simić. U pitanju je sedamnaestogodišnji fudbaler koji igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a prilikom potpisivanja prvog profesionalnog ugovora, predsednik kluba Vladan Gašić je izjavio:

- Mi smo klub koji voli da forsira mlade igrače, a posebno igrače iz našeg pogona. Ovim putem bih poželeo dobrodošlicu u prvi tim i čestitao na prvom profesionalnom ugovoru Braci. Na njmu je sada da se izbori za poziciju u prvih jedanaest, a svakako će podršku kluba imati. Bratislav je i dok je nastupao za mlađe kategorije, omladince i kadete, skrenuo pažnju na sebe. Mismo želeli ranije da ga priključimo prvom timu. Čekali smo pravi trenutak i mislimo da je sada vreme da krene put ozbiljnog fudbala.

 

Nakon potpisivanja prvog profesionalnog ugovora, Bratislav Simić je izjavio:

- Prvo bih želeo da se zahvalim svim trenerima u klubu i predsedniku što su imali poverenja u mene. Osećaj je fantastičan jer je ovo ispunjenje dečačkih snova. Za početak bih voleo da se izborim za mesto u startnih jedanaest - istakao je mladi fudbaler, nova akvizicija kruševačkog Trayala.

 

 

Da podsetimo, u prvom prolećnom kolu fudbaleri Trayala na svom stadionu u Kruševcu dočekuju ekipu RFK Novi Sad 1921. Prvi ovosezonski meč dve ekipe pripao je Novosađanima koji su u okviru 5. kola, 27. avgusta slavili rezultatom 2:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading