RISTANOVIĆ JASAN: Grafičar je jedna velika porodica! Prelazni rok nije završen!

Autor:

Sport

25.01.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor tima sa Senjaka sumirao je učinjeno u dosadašnjem toku priprema.

RISTANOVIĆ JASAN: Grafičar je jedna velika porodica! Prelazni rok nije završen!

Foto: RFK Grafičar

Grafičar se nalazi u Antaliji gde polako, ali sigurno, ulazi u završnu fazu prvog dela priprema.

Republika

Nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije zakazan je za kraj februara i četa Marka Neđića će u jednom od derbija dočekati Železničar iz Pančeva. Pred povratak u Beograd na poslednji deo priprema, svoje utiske izneo je i generalni direktor Grafičara, Nikola Ristanović.

- RFK Grafičar se i ove zime nalazi na pripremama u Antaliji, što je privilegija koje su svesni kako igrači, stručni štab, tako i uprava kluba. Odluka da sprovodimo treninge na ovakvom mestu je u skladu sa našim osnovnim ciljem, a to je razvoj mladih igrača. U Turskoj imamo sve potrebne uslove za dobar i kvalitetan rad i trening, vreme nas je poslužilo, a ima i dosta ekipa iz inostranstva za kontrolne utakmice. To je, između ostalog, doprinelo da stručni štab i igrači stvore odličnu atmosferu i na tome želim da ih pohvalim.

Republika

Foto: RFK Grafičar

Generalni direktor Grafičara, Nikola Ristanović

 

Takođe, spomenuo bih ljude iz kluba o kojima nema prostora da se često govori, a baš zbog svih njih je danas RFK Grafičar klub kakav jeste. To su svi ljudi u administraciji koji su uradili sve vezano za smeštaj, avion, treninge i zakazivanje utakmica. Tu su treneri koji na pravi način razvijaju naše igrače u svim selekcijama. Sekretar stručnog štaba i sekretar omladinske škole zaduženi su za kompletnu administraciju vezanu za registraciju igrača i protokolarne stvari za zvanične utakmice. Doktor, fizioterapeuti i kondicioni treneri uradili su odličan posao što pokazuje minimalan broj povređenih igrača. Svi mi sarađujemo duži niz godina i mislim da je to bogatstvo našeg kluba. Zbog njihovog rada i odnosa prema obavezama, mogu da potvrdim da mi jesmo jedna velika porodica.

Republika

Foto: RFK Grafičar

Generalni direktor Grafičara, Nikola Ristanović

 

Za kraj, kako se bližimo završetku priprema u Turskoj, a s obzirom na to da sezona kreće krajem februara, RFK Grafičar ce nastaviti da formira tim za nastavak sezonu. Biće još i odlazaka, ali i dolazaka - istakao je Nikola Ristanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading