ROJKOVAC NASTAVLJA SA POJAČANJIMA: Iz kluba poručuju "Nismo još ni počeli"!

Autor:

Sport

20.01.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba nastavlja sa aktivnostima u prelaznom roku.

ROJKOVAC NASTAVLJA SA POJAČANJIMA: Iz kluba poručuju "Nismo još ni počeli"!

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

Prvu polovinu jesenjeg dela prvenstva odigrali su loše, tri boda upisali su tek u petom kolu. U nastavku polusezone popravili su igru i na zimsku pauzu idu sa sedme pozicije na tabeli.

Republika

Na proleće žele da beleže još bolje rezultate. Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku bio je Ivan Milošević. Nekoliko dana po prvom dolasku klub je objavio da čuvar mreže Nemanja Gavrilović menja sredinu. Uprava je brzo reagovala, napravljen je dogovor sa Veljkom Jankovićem (19). Janković dolazi iz ekipe Prva Iskra (Barič), a pre toga je branio za Zabrežje i Belo Polje.

 

Republika

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

Veljko Janković

Seriju pojačanja nastavlja Nikola Popović. Popović je ponikao u školi fudbala Rojkovac pod komandom Vuka Ilića. Prethodni angažman imao je u ekipi 011, a zatim preko Radničkog, Konatica i Krtinske ponovo stiže u matični klub.

Republika

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

Nikola Popović

Iz kluba su povodom povratka Nikole izjavili:

- Stasao je Popić, ozbiljan momak i igrač. U naš klub dolazi da ostvari jedan od svojih snova i zaigra u našem dresu na stadionu "Car Dušan Silni". Dolazi u pravi čas da zategne strune po strani, a naši navijači imaće priliku da ga pozdrave već u nedelju od 14 časova kada je šef stručnog štaba Stankovac zakazao prozivku. 

Rojkovac prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv ekipe iz Dudovice. U prvom susretu Budućnost je slavila na svom terenu rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading