GRUJIĆ PRIONUO NA POSAO: Za početak novi trener i sekretar stručnog štaba!

Autor:

Sport

30.12.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proleće sa novim licima u upravi kluba.

GRUJIĆ PRIONUO NA POSAO:  Za početak novi trener i sekretar stručnog štaba!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Orlovi su igrali debitansku sezonu u Zoni Zapad prošle godine i završili su je veoma uspešno na šestoj poziciji na tabeli.

Republika

Ove godine tim iz Jasenova je na polovini prvog dela držao takođe šestu poziciju sa skorom 5-1-3, ali je u drugom delu došlo do velikog pada forme. Šest vezanih poraza spustili su Orlove na 13. poziciju na tabeli.

Početkom decembra u klubu su obelodanili povratak Zvonka Grujića na mesto sportskog direktora. Grujić se na tu poziciju vraća posle 14 meseci pauze. Odmah po preuzimanju funkcije krenulo se sa sagledavanjem prvogdela polusezone i planiranjem aktivnosti za dalji tok prvenstva.

 

Uprava kluba je simpatizere Orlova obradovala sa dve velike vesti. Grujić je uspeo da dogovori saradnju sa novim trenerom i sekretarom stručnog štaba. Trenersku palicu preuzeo je Nebojša Rudić. Nekadašnji fudbaler i trener Napretka iz Kruševca. Proslavljeno ime sportkskom delu Kruševca i šire. 

Pored njega novo lice u klubu je i proslavljeno ime Rasinskog okruga, Zoran Vuletić koji će biti veza između igračkog kadra i uprave kluba.

Uskoro se očekuju i aktivnosti po pitanju jačanja igračkog kadra. Orlovi prolećni deo prvenstva otvaraju na gostovanju ekipi Kušiljevo. U prvom susretu ove sezone rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading