NIJE MNOGO OSTALO: Beograd dobija novu fudbalsku lepoticu - radovi na izgradnji stadiona privode se kraju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privode se kraju radovi na izgradnji novog doma popularnih "Grafosa".

NIJE MNOGO OSTALO: Beograd dobija novu fudbalsku lepoticu - radovi na izgradnji stadiona privode se kraju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: RFK Grafičar

RFK Grafičar uskoro bi trebao da se preseli sa terena sa veštačkom travom podno južne tribine stadiona "Rajko Mitić", na svoj novoizgrađeni sportski objekat.

 

Radovi na izgradnji novog stadiona u Ulici Vase Pelagića na Senjaku privode se kraju i uskoro će na ovom objektu biti odigrana i prva, istorijska fudbalska utakmica.

Tokom prethodnog vikenda radilo se na postavljanju veštačke trave. Prema informacijama iz samog vrha kluba, u pitanju je najsavremenija veštačka podloga koja će omogućiti majstorima fudbalske igre da pruže sva svoje znanja i umeća. 

 

 

Teren će se uskoro staviti na raspolaganje kako prvom timu za treninge i odigravanje utakmica, tako i svim mlađim kategorijama koje će imati svoj kutak i iz kojih će se u budućem periodu crpeti igrači za najbolji sastav.

Ostaje samo da se vidi koja ekipa će zajedno sa fudbalerima Grafičara odigrati toliko iščekivani prvi susret na novom stadionu na Senjaku.

Da podsetimo, ekipa Grafičara trenutno se takmiči u okviru Prve lige Srbije i jesenji deo šampionata okončali su na deobi druge i treće pozicije ovog ranga takmičenja. U nastavku šampionata, svi u redovima "Ljubičastih", nadaju se ostvarenju istorijskog plasmana u srpsku fudbalsku elitu.

 

Ostaje da se vidi hoće li od naredne jeseni Grafičar na novom stadionu krenuti u žetvu superligaških bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading