ZA SVAKU POHVALU: Pomoć je stigla u pravom trenutku - grad donirao dresove i lopte! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.12.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donacija koja će mnogo značiti razvoju amatarskog fudbala.

ZA SVAKU POHVALU: Pomoć je stigla u pravom trenutku - grad donirao dresove i lopte! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kragujevac

Perjanica fudbalskog Kragujevca jeste ekipa Radničkog 1923 koja se takmiči u elitnom rangu srpskog fudbala, ali u gradu koji predstavlja centar Šumadije, misle i na druge fudbalske kolektive, one koji predstavljaju bazu ovog sporta u šumadijskom okrugu.

 

Član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović posetio je Fudbalski klub Kragujevac koji se u aktuelnoj sezoni takmiči u Drugoj ligi Kragujevca i zajdno sa svojim saradnicima je klubu uručio donaciju u u vidu fudbalskih dresova i lopti.

U razgovoru sa predstavnicima kluba i v. d. predsednikom kluba Željkom Jankovićem, gospodin Stevović je izjavio da mu je velika čast što je posetio FK Kragujevac, što grad pomaže razvijanju amaterskog fudbala, kao i da će se potruditi da i u narednim godinama gradsko veće učini da se uopšte sport u ovom gradu podigne na još viši nivo.

Zahvaljujući na poseti predstavnicima Gradskog veća, prvi čovek kragujevačkog kluba Željko Janković je izjavio:

- Donacija grada je od izuzetnog značaja, posebno na ovom nivou takmičenja gde klubovi nemaju komercijalnih prihoda već se oslanjaju mahom na donacije i sponzorstva, bilo da je reč o novcu ili sportskoj opremi. S tim na umu bih želeo da izrazim zahvalnost gradu na donaciji, ali i napomenem da me još više raduje činjenica da grad zapravo misli o klubovima, a to je ovim potezom i dokazao. Nadamo se da će se ovaj trend nastaviti.

Ekipa Kragujevca je prvi deo sezone u okviru Druge gradske lige okončala na pretposlednjoj desezoj poziciji sa skorom od dve pobedem isto toliko remija i šest poraza, pa ih u nastavku sezone očekuje grčevita borba za opstanak u ovom rangu takmičenja.

U prvom prolećnom kolu Kragujevac će gostovati gradskom rivalu, ekipi Jadrana. Prvi meč ove dve ekipe crveno-plavi su rešili u svoju korist rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading