MerkurXtip poklanja: Osvoji garnituru dresova i sportske torbe za svoj tim!

Autor:

Sport

12.12.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljamo sa čuvenom akcijom koja će ove nedelje pomoći nekom klubu iz Srpske lige – grupa Zapad.

MerkurXtip poklanja: Osvoji garnituru dresova i sportske torbe za svoj tim!

Foto: MerkurXtip

Sutra, 13. decembra, počinje glasanje za dresove na Instagram profilu MerkurXtipa koji je do sada sportskom opremom pomogao mnogobrojne klubove, one koje su njihovi navijači i pratioci izglasali putem društvenih mreža. Protekle nedelje glasalo se za klubove Srpske lige – grupa Beograd u kom je trijumfalno završio FK Sinđelić.

Republika

Sportska oprema već je stigla na adrese Radničkog iz Zrenjanina, OFK Bečeja, Borca iz Lazarevca, Sloge iz Kraljeva, Jedinstva iz Paraćina, beogradskog BASK-a, Brzog broda kod Niša, Borca 1926 iz Čačka, Naftagasa iz Elemira, FK Veternika, FK Gruže, Jedinstva iz Gornjeg Stopanja kod Leskovca, FK Radničkog iz Ratkova, FK Vojvodine iz Perleza , FK Rudara iz Stamnice i OFK Osečine. Najnoviji dobitnici su FK Svrljig, FK Rtanj, FK Pusta Reka, FK Lugomir Rakitovo, FK Tekstilac Odžaci, a uskoro će biti na adresi FK Sloge iz Temerina, FK Korićana, FK Lazarice i FK Mladenovca.

Republika

 

Za sve dosadašnje pobede zaslužni su navijači i pratioci MerkurXtipa na Instagramu. Sistem je jednostavan, određen je žreb, a broj glasova iz kola u kolo određuje pobednika, s tim što treba reći da kolo traje jedan dan koliko i objava za glasanje po rundi. Neretko se dešavaju ogromne borbe rivala i komšija u raznim ligama, gde je za po nekoliko glasova rezultat prevagnuo na jednu stranu, pa vas i ovoga puta pozivamo da navijate i podržite svoj klub.

Pratite nas na Instagramu i glasajte za svoj omiljeni klub!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading