ARGENTINCI BIJU BITKU ZA POLUFINALE SVETSKOG PRVENSTVA: Evo šta radi nekadašnji Zvezdin Gaučos dok njegovi sunarodnici krče put ka završnici Mundijala! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.12.2022

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Argentine ima lepu priliku da ostvari plasman u samu završnicu svetske fudbalske smotre.

ARGENTINCI BIJU BITKU ZA POLUFINALE SVETSKOG PRVENSTVA: Evo šta radi nekadašnji Zvezdin Gaučos dok njegovi sunarodnici krče put ka završnici Mundijala! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Eliminacijom Brazila u četvrtfinalu ovogodišnjeg Svetskog prvenstva, reprezentaciji Argentine širom su otvorena vrata same završnice Mundijala u Kataru.

 

Jedan od onih koji redovno prati dešavanja na svetskoj smotri fudbala jeste i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i aktuelni levi bek i kapiten beogradskog Grafičara, Luis Ibanjez.

Popularni Lučo, vreme do početka priprema sa "Grafosima" nakon kojih sledi i borba za plasman u elitni rang srpskog fudbala, provodi na odmoru zajedno sa svojoj porodicom , iako se možda i očekivalo da se pojavi i u samom Kataru.

Ibanjez redovno objavljuje na društveim mrežama fotografije sa odmora, a u ovom momentu daleko od hladnog Beograda, vreme provodi na bazenu u svojoj rodnoj zemlji i kako sam kaže "na suncu akumulira vitamin D".

Foto: Instagram.com/luisibanez88

Uživanje u suncu i odmoru

 

Ljubimac Zvezdinih navijača tokom svoje prebogate igračke karijere nastupao je za ekipe Boke juniors i Rasinga iz Aveljanede u domovini, a tokom internacionalne karijere nastupao je za zagrebački Dinamo, mađarski Đer, Crvenu zvezdu, turske klubove Trabzonspor i Karabukspor, Zrinjski iz Mostara, a od leta 2021. godine član je beogradskog Grafičara.

Da podsetimo, omaleni Argentinac je u sezoni 2015/16 tokom koje je nastupao u dresu Crvene zvezde bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje šampionske titule kluba sa beogradske "Marakane".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading