Derbi meč Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

19.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost (Popovac) – Radnički (Svilajnac) (nedelja, 20. novembar, 13:00).

Derbi meč Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip

Možda je sam početak prvenstva pripao Radničkom iz Pirota, ali poslednjih mesec dana pripada ekipi iz Popovca i sada su ova dva tima izjednačena na vrhu tabele, s tim što Budućnost ima bolju gol razliku i trenutno bolji međusobni skor.

 

Budućnost je jedina neporažena ekipa u ligi u minulih 14 kola, a sada je u seriji od tri vezana trijumfa koju je počela baš protiv tima iz Pirota i to u gostima, pa mnogo obećava kada je ova sezona u pitanju. U ovom kolu Budućnost će igrati još jedan derbi, a u goste mu dolazi Radnički iz Svilajnca, trenutno četvrtoplasirani tim lige.

Svilajnčani su do sada tri puta poraženi, ali treba reći da su svi bili do petog kola, a od tada Radnički igra veoma dobro i probio se u vrh tabele. U poslednjih pet kola Radnički je osvojio 11 bodova, kao i tim iz Popovca pa u dobroj formi ide u Niš.

U poslednje dve sezone gledali smo identične rezultate u međusobnom skoru ovih timova, a dva četiri puta je Budućnost bila uspešnija. Popovčani su dva puta dobili kod kuće sa 1:0, a u Svilajncu je bilo 2:0 za goste. Najubedljiviji trijumf Budućnost je upisala protiv Radničkog u sezoni 2018/19, kada je bilo 10:0.

U nedelju, 20. novembra od 13:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi susret Srpske lige – grupa Istok, između Budućnosti iz Popovca i Radničkog iz Svilajnca.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading