HOĆE LI ZVEZDI PRESESTI PIVO? Lavovi nemaju dilemu - pobeda je imperativ!

Autor:

Sport

18.11.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavovi su spremni da isprave ono što su prethodnog vikenda propustili.

HOĆE LI ZVEZDI PRESESTI PIVO? Lavovi nemaju dilemu - pobeda je imperativ!

Foto: ČSK Čelarevo

Poslednje kolo jesenjeg dela sezone PFL Sombor donosi zanimljivu fudbalsku predstavu u Čelarevu. Ekipa ČSK Pivare ugostiće goste iz Silbaša u meču u kojem su "Lavovi" apsolutni favoriti i sve osim njihove pobede predstavljalo bi prvorazredno iznenađenje.

 

Prethodnog vikenda ČSK je poražen na domaćem terenu od ekipe Lipara rezultatom 0:1 u meču koji je mnogo toga odlučivao kada je u pitanju sam vrh tabele i shodno tome svi u Čelarevu žele da pred svojim navijačima u poslednjem jesenjem susretu ostvare trijumf kojim bi ostali u trci za plasman u viši rang takmičenja.

Ekipa Naše Zvezde nalazi se u donjem delu tabele. Fudbaleri iz Silbaša su u dosadašnjem toku šampionata ostvarili četiri pobede, jedan remi i devet poraza, ali ono što je karakteristika njihove igre, jeste činjenica da postižu mnogo pogodaka,a li se istovremeno i njihova mreža često trese pa su nakon Borca 46 iz Obrovca sa 36 primljenih golova, najslabija odbrana u ovom rangu takmičenja.

Uoči predstojećeg meča svoja očekivanja izneli su trener i fudbaler čelarevskog kluba:

- Ulazimo u poslednji meč jeseni u totalno drugačijoj atmosferi nego sa početka sezone. Imamo manjih kadrovskih problema, gde na neke igrače zbog obaveza i bolesti neću moći da računam. Sastav će opet biti u proseku od 20 godina i to je ono što raduje sve u klubu, gde možemo ozbiljno računati u budućnosti na te momke. Protivnik je daleko od toga da se može podceniti iako su u zoni borbe za opstanak. Mi smo dosadašnjim prikazanim partijama dokazali smo da smo bolji od svakog protivnika koji nam je izašao na crtu i takav pristup očekujem sutra i da sa tri boda ostvarimo ono što je zacrtano i na najbolji način zatvorimo jesenji deo - istako je trener Vlado Karakaš.

Foto: ČSK Čelarevo

ČSK - Naša Zvezda

 

Marko Vulević, štoper "Lavola", nema dilemu pred poslednji jesenji duel:

- Pred nama su nova jako bitna tri boda. Želimo da jesenji deo sezone završimo pobedom i da se približimo još više samom vrhu tabele. Ekipa Silbaša iako na tabeli ne stoji najbolje, sigurno da ce biti težak protivnik. Pokušaćemo da na teren prenesemo sve ono što smo radili tokom ove nedelje i pobedimo.

Treba napomenuti da poslednja runda ovojesenjeg dela sezone donosi nekolicinu izuzetno zanimljivih susreta. Lipar dočekuje lidera iz Stapara u derbiju kola, Crvenka čeka uvek nezgodnu Budućnost iz Mladenova, dok Rusin ide na teško gostovanje u Parage.

Foto: ČSK Čelarevo

Statistika je jasna

 

- PFL Sombor, 15. kolo:

Tvrđava (Bač) - Budućnost (Gložan) - 19. novembar

ČSK Pivara (Čelarevo) - Naša Zvezda (Silbaš) - 19. novembar

Borac (Bački Gračac) - Kordun (Kljajićevo) - 19. novembar

Crvenka (Crvenka) - Budućnost (Mladenovo) - 19. novembar

Polet (Karavukovo) - Soko (Nova Gajdobra) - 19. novembar

Lipar (Lipar) - Hajduk (Stapar) - 20. novembar

Borac 46 (Obrovac) - ŽAK (Sombor) - 20. novembar

Budućnost (Parage) - Rusin (Ruski Krstur) - 20. novembar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading