DERBI OPŠTINE BEOČIN: Susek dočekuje ekipu Borca u poslednjem kolu pred zimsku pauzu!

Autor:

Sport

17.11.2022

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Druge Novosadske lige ekipa Suseka dočekuje Borac iz Rakovca. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

DERBI OPŠTINE BEOČIN: Susek dočekuje ekipu Borca u poslednjem kolu pred zimsku pauzu!

Foto: FK Susek

Praznik sporta i fudbala u opštini Beočin zakazan je za nedelju na terenu Suseka od 13 časova. Igra se meč Druge Novosadske lige između timova iz iste opštine.

Republika

Ekipa Suseka nastavila je sa dobrim igrama iz prošle i u ovu sezonu. Glavni su konkurent ekipi Proletera za plasman u viši rang. Jedini su tim u ligi koji i dalje ne zna sa poraz sa učinkom 11-2-0 drže drugo mesto na tabeli sa 35 osvojenih bodova. Lider im beži četiri boda, ali uz meč više.

Susek je ubedljivo najbolja ekipa po pitanju odbrane gola, samo tri puta je njihov golman savladan od starta prvenstva. Na domaćem terenu impresivna statistika. Šest mečeva i isto toliko pobeda i to uz gol razliku 30:0. 

U nedelju sa druge strane centra nalaziće se ekipa Borca. Tim iz Rakovca sa učinkom 5-3-5 zauzima osmu poziciju na tabeli. Od starta sezone nema kontinuiteta u rezultatima. U gostima ekipa osvaja manje bodova nego na svom terenu.

Sastav Igora Mandića igra mečeve sa malim brojem golova. Mrežu protivnika tresli su 22 puta, dok su dva puta više vadili loptu iz svoje mreže.

Prošle sezone u direktnim okršajima ova dva tima oba puta je slavio Susek. Na gostovanju rezultatom 3:1, a na svom terenu sa velikih 7:0.

Susek - Borac (Rakovac)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren Suseka

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading