MORAVAC STIŽE U TEŠICE: Jastrebac u nizu pobeda na svom terenu!

Autor:

Sport

05.11.2022

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Nišavke okružne lige u Tešice stiže sa dna tabele ekipa Moravca. Meč je zakazan za nedelju od 13 časova.

MORAVAC STIŽE U TEŠICE: Jastrebac u nizu pobeda na svom terenu!

Foto: FK Jastrebac Tešice

123

Ulazimo polako u završnicu Nišavske okružne lige, fenjeraš na tabeli stiže u Tešice i traži prve bodove na gostujućem terenu.

Republika
 

 

Jastrebac posle tri uvodna poraza odradio je niz od devet mečeva bez poraza. Poslednjih pet utakmica imaju osvojenih 13 bodova. Treće mesto na tabeli sa 23 boda je odlična pozicija za borbu za sam vrh. 

U Tešicama samo jedan poraz od starta sezone i četiri puta su osvajali ceo plen. Igrači Dragana Pavlovića igraju napadački fudbal, sa 49 pogodaka drže prvu poziciju po broj datih golova u ligi.

Sutra na duel u Tešicama stiže ekipa Moravca. Tim iz Čečina ima samo tri osvojena boda od starta sezone, na svom terenu iznenadili su Radevčane i savladali ih rezultatom 3:2. Na gostovanjima pet odigranih mečeva i isto toliko poraza. Igrači sa stručnim štabom i dalje traže pravu formulu za bolje rezultate i pokušaće da pred kraj prvog dela prvenstva popravi stanje na tabeli.

Prošle sezone u susretima ove dve ekipe u ligi slavili su domaćini susreta identičnim rezultatom. Prvo je u Čečini slavio domaćin sa 3:0, a u prolećnom delu prvenstva Jastrebac se revaniširao za poraz sa istim rezultatom.

Jastrebac (Tešice) - Moravac (Čečina)

Sutra od 13 časova

Teren u Tešicama

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading