PODNO RUDNIKA DUVAJU NEKI NOVI VETROVI: Dobro poznato lice garantuje bolje dane!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba brzo je reagovalo.

PODNO RUDNIKA DUVAJU NEKI NOVI VETROVI: Dobro poznato lice garantuje bolje dane!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Smatrani su jednim od glavnih favorita za povratak u elitni rang srpskog fudbala, ali rezultati ostvareni tokom jeseni pokazali su da mnogo toga u gornjomilanovačkom prvoligašu ne štimuje kako se očekivalo.

 

Serija od četiri uzastopna poraza i podatak da su fudbaleri Metalca poslednji put slavili u 12. prvenstvenom kolu protiv kruševačkog Trayala (1:0) uslovila je da se rukovodstvo kluba odluči na smenu kada je mesto šefa stručnog štaba u pitanju. Goran Matković je napustio klupu kluba podno Rudnika, a rukovodstvo nekadašnjeg superligaša je brzo reagovalo i na njegovo mesto postavilo iskusnog Vladicu Petrovića, trenera koji iza sebe ima i internacionalno iskustvo.

Foto: youtube.com/printscreen

Vladica Petrović novi trener Metalca iz Gornjeg Milanovca

 

Nakon stupanja na novu dužnost Vladica Petrović je za klupski sajt izjavio:

– Vraćam se u svoj klub, gde sam se i afirmisao kao trener. Još kada sam prvi put preuzeo tim, bila je teška situacija, ali uspeo sam da ga oporavim. U drugom poduhvatu sam, čak dva kola pre kraja, doveo klub do Superlige. Mislim da Metalac ima igrački kvalitet za bolji plasman sada. Nažalost, ova kriza rezultata jeste veliki teret igračima, ali tu smo da otklonimo uzrok lošijih izdanja što pre, da se ekipa pre svega psihološki podigne, a onda i da se taktički spremimo već za naredno kolo.

Ekipa Metalca je u aktuelnoj sezoni u okviru Prve lige Srbije ostvarila pet pobeda, tri remija i osam poraza, pa sa 18 osvojenih bodova zauzimaju 11. poziciju na tabeli drugog stepena takmičenja.

Novi trener Vladica Petrović svoj novi debi na klupi "plavo-belih" imaće već predstojećeg vikenda kada u Gornji Milanovac stiže ekipa Inđije Toyo Tires.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading