LOŠI REZULTATI SU UZELI DANAK: Nakon serije poraza klub se odlučio na radikalan rez!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.11.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija neočekivano loših rezultata uslovila je smenu na klupi.

LOŠI REZULTATI SU UZELI DANAK: Nakon serije poraza klub se odlučio na radikalan rez!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca prethodnog vikenda poraženi su na stadionu "kraj Studenjaka" od ekipe novobeogradskog Radničkog rezultatom 0:2 čime su vezali i četvrti poraz u nizu.

 

Pre "Majstora" u duelima sa gonjomilanovačkom ekipom slavili su Jedinstvo sa Uba (3:1), RFK Grafičar (3:1) i GFK Sloboda (2:0) čime se nekadašnji superligaš našao u donjem domu prvoligaškog karavana i u ovom momentu su mnogo bliži borbi za opstanak, nego učešću u napadu na vrh tabele drugog po rangu srpskog fudbalskog takmičenja.

Nakon ovog neuspeha rukovodstvo kluba se odlučilo na promenu kada je šef stručnog štaba u pitanju.

Goran Matković i FK Metalac iz Gornjeg Milanovca su sporazumno raskinuli ugovor, a rukovodstvo kluba iz gradan podno Rudnika se zahvalilo dosadašnjem treneru na saradnji.

 

Nakon okončanja saradnje sa dosadašnjim klubom, trener Matković je medijima izjavio:

- Za mene je iznenađenje to što mi je, i pored lošijih rezultata od očekivanih, Metalac pružao podršku, a pruža je i dalje iako smo zaključili da je došlo vreme za promenu. Obično se takvi razlozi ne završavaju prijatno, ali to sada nije bio slučaj. Odnos ljudi iz kluba i oko njega je prema meni bio takav da su me "kupili" za sva vremena. Posebno saradnici iz stručnog štaba koji su dali sve od sebe da naša saradnja uspe, ali ida međuljudski odnosi ostanu nepromenjeni ishodima na terenu - istakao je Matković i dodao:

- U selekciji Metalca postoje nedostaci. Rukovodstvo kluba zna gde je problem i to će rešiti. Potvrdili su da je Metalac ozbiljan klub koji će se izvući iz krize. Ostaje gorak ukus zbog rezultata, ali sve drugo je bilo za svaku pohvalu. Mogu od mene da očekuju šta god im je potrebno i biću uz njih - zaključio je dosadašnji šef stručnog štaba gornjomilanovačkog prvoligaša.

Ekipu Metalca već predstojećeg vikenda očekuje težak susret. U okviru 17. kola na stadion u Despotovačkoj ulici stiže ekipa Inđije Toyo Tires koja već šest prvenstvenih mečeva ne zna za neuspeh.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading