BUDUĆNOST SILOVITA U OPOVU: Domaćin smanjivao prednost, ali na kraju ostao bez bodova! (FOTO)

Autor:

Sport

09.10.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osmom kolu Druge južnobanatske lige (grupa zapad) sastali su se ekipe Omladinca i Budućnosti. Meč je odigran u Opovu, a gostujuća ekipa Budućnosti slavila je rezultatom 4:2.

BUDUĆNOST SILOVITA U OPOVU: Domaćin smanjivao prednost, ali na kraju ostao bez bodova! (FOTO)

Foto: FK Budućnost Brestovac

Današnji susret odigran je u neobičnom terminu od 12 časova. Pre svega treba napomenuti da je na zahtev gostiju iz Banatskog Brestovca meč odigran u ovom terminu. Budućnost odlično otvara ukmica, igra dosta ofanzivno po bokovima. Probija Uskoković po strani i šalje loptu do Stanojkovića ali ovaj šutira preko gola.

Republika

Foto: FK Budućnost Brestovac

Budućnost slavila u Opovu

Samo pet minuta kasnije od ove situacije u 10. minutu mladi Nemanja Stanojković koji niže tri igrača domaćih i solo akciju završava golom za 1:0 za goste. Prezimenjak strelca prvog gola Marko u 16. minutu duplira prednost svog tima na 2:0. Do kraja poluvremena beležimo prilike na obe strane ali nije bilo promene rezultata. Da je 2:0 najopasniji rezultat u fudbalu pokazalo se već u 49. minutu kada je Aleksandar Gošić izašao sam ispred golmana gostiju i rutinskim pogodkom smanjio na 2:1.

Krenuli su domaći dosta jače ka golu posle prvog gola u mreži protivnika, ali je to stvorilo dosta prostora za kontra napade. Iz jedne takve situacije u 69. minutu Nikola Vranić opet vraća rezultat na dva gola prednosti za Budućnost. Pitanje pobednika rešeno je pet minuta kasnije kada je Nemanja Stanojković svojim drugim golom poviso rezultat na 4:1.

Omladinac (Opovo) - Budućnost (Banatski Brestovac) 2:4 (0:2)

Omladinac: Maksimović, S. Todorović, Radojičić, B. Todorović, Kotlajić, Stupar, Vukelić, Ivanov (od 46' Čačija), Antić (od 77' Siđanin), Tomić, Gošić.

Budućnost: Đorđević, Stanišić, Mi. Stanojković, N. Stanojković, A. Dinić (od 77' F. Dinić), Ma. Stanojković, M. Popović, vranić (od 72' D. Popović), Jovanović, Jovanov, Uskoković (od 70' Brajović)

Pred sam kraj meča domaći preko Ivana Kotlajića smanjuju na 4:2 i to biva na kraju i konačan rezultat meča. Ovom pobedom sastav Srđana Brajovića nastavio je trku za prvo mesto, zaostatak za liderom i dalje je samo jedan bod. Sledeće nedelje očekuje nas derbi prvenstva. U Banatski Brestovac stiže lider ekipa Radničkog iz Barande. Omladinac gostuje ekipi Starog Tamiša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading