OVO SU TRI NAJGORE IDEJE ZA NOVOGODIŠNJE POKLONE ŽENAMA! Svi muškarci treba da čuju!

Autor:

Razonoda

21.12.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen predlog za tretman botoksom izazvao je burne reakcije među ženama, a komentari na njen post su bili raznovrsni.

OVO SU TRI NAJGORE IDEJE ZA NOVOGODIŠNJE POKLONE ŽENAMA! Svi muškarci treba da čuju!

Foto: tiktok/printscreen/honestly.kaitlyn

Mnogi muškarci se često pitaju šta pokloniti svojim voljenim ženama i devojkama, a sve češće traže savete na društvenim mrežama kako bi izbegli potencijalne promašaje.

 

 

Kejtlin, popularna Tiktokerka, nedavno je podelila svoje mišljenje o tri poklona koje bi muškarci trebalo da zaobiđu kada kupuju darove za Božić, a njene sugestije su izazvale živu raspravu.
 

Nakit - univerzalni poklon koji ipak zahteva pažnju
 

Republika

Foto: Izvor: Unsplash/ engin akyurt

Nakit, Ilustracija

 

Iako nakit može biti divan poklon, važno je obratiti pažnju na stil osobe kojoj ga poklanjate. Kejtlin ističe da je srebrni nakit sa srcem kliše koji se neće dopasti svakoj ženi, te savetuje muškarce da izbegavaju ovakve stereotipne komade. Umesto toga, predlaže uplatu masaže celog tela kao alternativu, što bi moglo biti osvežavajuće iskustvo za svaku ženu.

Set za tuširanje - oprez sa standardnim poklonima
 

Kejtlin ističe da set za tuširanje može delovati kao suvišan poklon, pogotovo ako žene već imaju omiljene proizvode za ličnu higijenu.

Republika

Foto: Unsplash

Tuširanje, Ilustracija

 

Umesto toga, sugeriše da bi žene više cenile vikend za dvoje ili romantičnu noć van grada, što bi predstavljalo pažljiviji i personalizovaniji poklon.

Personalizovano ćebe - nije za svakoga
 

Iako personalizovano ćebe može biti sjajan poklon za neke, Kejtlin naglašava da nije svaka žena oduševljena ovom idejom. Ona ističe da bi umesto toga žene više volele tretman botoksom, iako je ova sugestija izazvala kontroverze i različite reakcije među korisnicima društvenih mreža.

Republika

Foto: Profimedia

Botoks, Ilustracija

 

Njen predlog za tretman botoksom izazvao je burne reakcije među ženama, a komentari na njen post su bili raznovrsni. Dok su neki podržali ovu ideju, drugi su istakli da bi takav poklon bio potpuno neprihvatljiv za njih. Rasprava koju je pokrenula Kejtlin jasno pokazuje koliko je važno pažljivo razmotriti izbor poklona kako bi se izbegle potencijalno nezgodne situacije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading