NOVOGODIŠNJI POKLON KOJI SE PAMTI CEO ŽIVOT!

Autor:

Vesti

18.12.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želite da obradujete svoje dete za praznike – PRONAŠLI SMO IDEALNO REŠENJE!

NOVOGODIŠNJI POKLON KOJI SE PAMTI CEO ŽIVOT!

Foto: Yolobook promo

Zakoračili smo u najlepši mesec u godini, a većina roditelja je pod sve većim pritiskom kakav će dogovor napraviti sa Deda Mrazom i na koji način će obradovati svoje najmilije.

U nameri da pomognemo roditeljima i rasteretimo ih u ovom izazovnom periodu, naša novinarska ekipa je sprovela jedno zanimljivo istraživanje sa mališanima iz cele Evrope. Ovo su rezultati naše ankete.

Više of 75% mališana izjavilo je da bi im najlepši novogodišnji poklon bio putovanje na Severni pol i druženje sa irvasima, dok je 49% njih odgovorilo da bi voleli da ih roditelji odvedu i na novogodišnji koncert Taylor Swift.

Istraživanje je pokazalo i određena odstupanja među zemljama širom Evrope, pa se tako u Srbiji izdvojilo i jedno poprilično inovativno gledište na novogodišnji poklon.

Republika

Foto: Yolobook promo

Yolo Stories - magična knjiga za decu

 

Čak više od 95% mališana iz cele Srbije, izjavilo je da bi za ovu Novu godinu voleli da dobiju Yolo Stories - magičnu knjigu za decu, koja im omogućava da se upravo oni nađu u središtu nezaboravnih zimskih pustolovina sa Deda Mrazom.

Kroz ovu interaktivnu knjigu, vaše dece ulazi u čarobni svet bajki, u kome mu je najbolji prijatelj Deda Mraz, a Sneško Belić glavni savetnik u zimskim podvizima. Uz ovaj novogodišnji poklon, ne samo da ćete ispuniti praznične želje svog deteta, već ćete mu probuditi maštu i omogućiti da kreira jedinstvenu uspomenu koju će nositi i pamtiti ceo svoj život.

Ukoliko ste zainteresovani da dobijete više informacija o ovom poklonu, preuzmite aplikaciju YoloBook na svom telefonu i poručite novogodišnji Yolo Stories za neverovatnih 1,790 dinara.

Pružite vašem detetu najsrećnije praznike! Bićete i vi srećniji.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading