HAOS U GRAČANICI! Kod deteta (13) nađeni pištolj, nož i 13 metaka! VOZIO AUTOMOBIL KAD GA JE POLICIJA ZAUSTAVILA!

Autor:

Hronika

31.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska jedinica je na kontrolnom punktu zaustavila vozilo kojim je upravljao osumnjičeni maloletnik, navedeno je u saopštenju.

HAOS U GRAČANICI! Kod deteta (13) nađeni pištolj, nož i 13 metaka! VOZIO AUTOMOBIL KAD GA JE POLICIJA ZAUSTAVILA!

Foto: Printskrin/Tviter

Policija je u Gračanici zaustavila automobil kojim je upravljao dečak (13) i pronašla pištolj, 13 metak i nož, pišu mediji na Kosovu i Metohiji!

U policijskom saopštenju se navodi da je maloletno lice državljanin Kosova.

- Policijska jedinica je na kontrolnom punktu zaustavila vozilo kojim je upravljao osumnjičeni maloletnik, a prilikom pretresa pronađeni su i oduzeti pištolj sa 13 metaka i nož. Nakon obavljenog saslušanja predmet je predat na redovni postupak - navodi se u izveštaju, prenosi Kosovo Online.

Podsećamo da je sredinom marta maloletnik (15) u Novom Pazaru izbo nožem policajca. Njemu je odrežen pritvor i sumnjiči se za pokušaj ubistva. On se sa policajcem uveče, kako se saznaje, sukobio oko toaleta posle čega se dohvatio noža i čoveka teško povredio. Policajac je u teškom stanju, sa povredama testisa i obe noge, prevezen u bolnicu.

- Zadao mu je po jednu ranu u obe noge i jednu ranu u testis. N. R. su konstatovane teške povrede, a povreda testisa je posebno teška. Izgubio je dosta krvi i posle hitnog prijema u bolnicu je operisan - rekao je ranije izvor i dodao da je žrtva posle operacije u stabilnom stanju.

Prema njegovim rečima, N. R. ne poznaje svog napadača i nikada se ranije nisu sreli. Napadač dete iz porodice s dugom istorijom rada u policiji.

- Otac mu je policajac u penziji, dok majka i dalje aktivno služi u istoj instituciji. Maloletnik je već poznat po problematičnom ponašanju, što situaciju čini još težom za sve uključene strane - navode lokalni mediji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading