TELA OCA I MAJKE NAKON POŽARA PRONAŠAO SIN: Detalji tragedije kod Niša!

Autor:

Hronika

29.10.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode komšije, nastradali muškarac i žena su bili vredni ljudi, a nesrećna žena poslednjih godina imala je problema sa kukom, i bila je nepokretna.

TELA OCA I MAJKE NAKON POŽARA PRONAŠAO SIN: Detalji tragedije kod Niša!

Foto: shutterstock

U porodičnoj kući u selu Rujnik kod Niša, u ranim jutarnjim satima između petka i subote, pronađeni su mrtvi muškarac(84) i njegova supruga (74) koji su izgoreli u požaru.

Tela nesrećnog bračnog para pronašao je njihov sin sa vatrogascima nakon što su lokalizovali požar zahvatio deo porodične kuće, tačnije potkrovlje, gde su živeli supružnici.

Kako navode komšije, nastradali muškarac i žena su bili vredni ljudi, a nesrećna žena poslednjih godina imala je problema sa kukom i bila je nepokretna. 

- Sin je video u petak na subotu, da je izbio požar u delu gde žive njegovi roditelji, pre nego što je krenuo na posao. Brzo su došli vatrogasci, koji su brzo uspeli da lokalizuju požar. Kako muškarac nije uspeo da izađe, niko ne zna, verovatno se nagutao dima. Oni odavno žive ovde, jedno vreme živeli su u gradu - kaže komšinica nastradalih muškarca i žene.

Kako priča naša sagovornica, muškarac i žena bavili su se seoskim radovima.

- On se bavio poljoprivredom, njegova supruga išla je na pijacu. Uvek su bili fini, kulturni, eto, šta se desi - kaže naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading