STRAVIČAN SUDAR KOD NIŠA: Vozač prebrzo vozio, pa udario u kuću, ali tragedija je izbegnuta! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.10.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša redakcija je došla u posed snimka koji je zgrozio sve korisnike društvenih mreža.

STRAVIČAN SUDAR KOD NIŠA: Vozač prebrzo vozio, pa udario u kuću, ali tragedija je izbegnuta! (VIDEO)

Foto: instagram.com/192.rs

 U pitanju je trenutak saobraćajne nesreće koja se dogodila nedaleko od Niša. Na snimku se jasno vidi da je vozač bio neoprezan i prebrzao, što je rezultiralo gubitkom kontrole nad vozilom.

U jednom trenutku, vozač nije uspeo da zakoči na vreme, a zatim je prednjim delom udario u zid jedne kuće. Svi prisutni su zanemeli od šoka, dok je vozilo ostalo zaglavljeno u ruševinama. Srećom, tragedija je izbegnuta "dlaku", kuća nije stradala, a još važnije - nije bilo povređenih!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Prema nezvaničnim informacijama, klizav kolovoz i prevelika brzina su glavni uzroci ove stravične nesreće. Vozač nije uspeo da prilagodi brzinu uslovima na putu, što je dovelo do ovog užasnog incidenta.

Odmah nakon sudara, na lice mesta su stigli vatrogasci i policija, koji su pružili neophodnu pomoć i izvršili uviđaj. Srećom, nije bilo povređenih, ali materijalna šteta je evidentna.

Ovaj snimak je još jedan podsetnik da je bezbednost u saobraćaju od izuzetne važnosti. Vozači moraju biti svesni svoje odgovornosti i poštovati saobraćajne propise kako bi se izbegle ovakve tragedije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading