NIKAD VIĐEN SNIMAK ČUVARA HEROJA: Umeo da se raduje životu, igra i peva... A onda ga je Kosta izrešetao! KRVNIK NIJE IMAO MILOSTI (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.10.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi čuvar Dragan koji se nalazi na slavlju igra i đuska sa poznanicom, ne skidajući osmeh sa lica.

NIKAD VIĐEN SNIMAK ČUVARA HEROJA: Umeo da se raduje životu, igra i peva... A onda ga je Kosta izrešetao! KRVNIK NIJE IMAO MILOSTI (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva, Facebook, Instagram

Prošlo je skoro šest meseci od nezapamćenog masakra, kada je učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović pucnjima iz pištolja ubio devet svojih vršnjaka i radnika obezbebeđenja Dragana Vlahovića, ali i ranio petoro dece i nastavnicu istorije.

Na društvenim mrežama, na instagram profilu Andrije Čikića pojavio se i novi snimak ubijenog čuvara, Dragana Vlahovića, koji je voleo decu i radovao se životu. 

U objavi piše:

- Naš heroj Dragan Vlahović, volimo te, pamtićemo te svim srcem i ne zaboraviti tako dobrog, srećnog čoveka - piše u objavi.

Na snimku se vidi čuvar Dragan koji se nalazi na slavlju i igra sa poznanicom, ne skidavši osmeh sa lica. Pored snimka objavljene su i fotografije čuvara, i van škole, a prema svemu sudeći čika Dragan kako su ga iz milošte zvali, voleo je društvo i da svaki momenat provede u veselju...

Republika

Foto: Instagram/https://www.instagram.com/andrija6708/

Dragan Vlahović na veselju

Ali, to je prekinuo dečak VII razreda koji je ubio čuvara na ulazu OŠ "Vladislav Ribnikar" tog kobnog 3. maja. 

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara ove obrazovno-vaspitne ustanove, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Dečak se zatim ustremio na tri devojčice koje su se zatekle u holu škole i i njih je ubio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje. U kabinetu je pucao u učenike i nastavnicu, šestoro ubio, a predavača Tatjanu Stevanović i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Aki

25.10.2023 11:50

Sve po spisku onima koji pisu podrsku ovom monstrumu!!! Zakonom bi trebalo kaznjavati taj ološ!!!

Ja

25.10.2023 16:03

@Aki - Ljudi moji koja je ovo tragedija, toliki životi uništeni...