NA ČIKA DRAGANOVOM MESTU SADA JE DRUGI ČOVEK: Posao heroja u "Ribnikaru" želi više njih

Autor:

Hronika

03.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dužnosti obezbeđenja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" od skoro su angažovani novi ljudi.

NA ČIKA DRAGANOVOM MESTU SADA JE DRUGI ČOVEK: Posao heroja u "Ribnikaru" želi više njih

Foto: Republika.rs, Printscreen

Čovek koji umesto Dragana Vlahovića štiti decu i zaposlene, sa kolegama će u školi biti dok se ne nađe dugoročno rešenje, saznaje Republika.

- Sa ubijenim Draganom Vlahovićem, našim omiljenim čika Draganom, radio je još jedan čuvar iz firme koja je imala ugovor sa školom godinama, ali ta firma nas više ne obezbeđuje. Od početka školske godine o bezbednosti naše dece brine privremeno postavljeno obezbeđenje koje je školi ustupila Opština Vračar - rekao je za Republiku roditelj jednog učenika "Ribnikara".

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Dragan Vlahović kao i da mrtav čuva ubijen đake Andriju Čikića i Angelinu Aćimović

Đacima mnogo nedostaje Dragan i to ne kriju, kao ni njihovi roditelji koji ga žale kao sebi bliskog. Dragan je znao da decu lepo dočeka, isprati, ohrabri i na lep način im ukaže na greške. Tako da je pred obezbeđenjem koje će trajno da zameni Dragana i njegovog kolegu, veoma težak zadatak. Kome će biti poverena ta dužnost uskoro će biti poznato, a roditelji aktivno traže rešenje.

- Vrlo brzo ćemo da izaberemo jednu od tri firme koje su aplicirale kao zainteresovane za obezbeđenje škole. Svima nam je stalo da to budu vredni i predani ljudi koji imaju strpljenja za decu - rekao je izvor Republike blizak Savetu roditelja škole na Vračaru. 

Foto: Republika.rs

Deset žrtava dečaka monstruma

Podsetimo, Dragan Vlahović(53) je žrtva dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja uleteo u školu sa očevim pištoljem i napravio masakr. Dragan je izašao pred dečaka u nameri da ga odgovori od plaklenog plana i da zaštiti decu. Kecmanović je pucao u njega, a zatim nastavio krvavi pir u istom holu gde je usmrtio dve dežurne učenice petog razreda Anu Božović i Bojanu Asović i devojčicu Sofiju Negić (13) koja je izašla iz školskog toaleta. Odatle je otišao u svoje odeljenje sedmo dva i pucao u vršnjake i nastavnicu istorijeTatjanu Stevanović. Na licu mesta u razredu je usmrtio petoro dece, a ranio šestoro i nastavnicu. Hrabra devojčica Angelina Aćimović(13) podlegla je povredama posle 12 dana borbe kao deseta žrtva tinejdžera monstruma. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading