NA ČIKA DRAGANOVOM GROBU KAFA KOJU NEĆE POPITI, A KOD MALOG ANDRIJE NOTE KOJE NEĆE ODSVIRATI: Potresni prizori na spomenicima stradalih u "Ribnikaru" - ispred sva tri na Lešću ISTI KAKTUS!

Autor: Republika, S.S.

Hronika

25.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskom groblju Lešće sahranjeni su Andrija Čikić, Angelina Aćimović i radnik obezbeđenja Dragan Vlahović

NA ČIKA DRAGANOVOM GROBU KAFA KOJU NEĆE POPITI, A KOD MALOG ANDRIJE NOTE KOJE NEĆE ODSVIRATI: Potresni prizori na spomenicima stradalih u "Ribnikaru" - ispred sva tri na Lešću ISTI KAKTUS!

Foto: Republika.rs

Prošlo je više od četiri i po meseca od masakra u OŠ: "Vladislav Ribnikar", a nadgrobni spomenici stradalih učenika i njihovog čuvara škole puni su dirljivih predmeta, kojima su se njihovi najbliži oprostili od njih.

Na beogradskom groblju Lešće sahranjeni su Andrija Čikić, Angelina Aćimović i radnik obezbeđenja Dragan Vlahović. Svi su jedan do drugog, a Draganov je ispred dečijih, kao da ih čuva i na nebu.

Kada se pogleda na večnu kuću svo troje primetno je da se na svakoj nadgrobnoj ploči nalazi po jedan kaktus istog izgleda, što znači da je jedna osoba rešila da se i od dvoje dece, i od čuvara, oprosti na isti način.

Grob malog muzičkog virtuoza Andrije Čikića krase brojni simboli koji opisuju njegove talente jer je bio i pijanista i fotograf, a trenirao je i tenis. Njegovi najmiliji ostavili su mu note neke kompozicije, privezak u obliku fotoaparata i tenisku lopticu, ali i brojne plišane igračke.

Večna kuća prelepe Angeline Aćimović prekrivena je raznim cvećem, ispod kojeg je i ukras u obliku anđela, a u staklenoj teglici skriveno je i jedno oproštajno pismo.

Kod Dragana Vlahovića ostavljeni su brojni simboli "Partizana", čiji je Dragan bio vatreni navijač, a tu je i puna šoljica kafe, koju nikad neće popiti.

Nesrećna deca i čuvar škole ubijeni su 3. maja u beogradskoj školi na Vračaru, kada je učenik Kosta Kecmanović pucao iz pištolja na sve na koje je naišao i tako usmrtio devetoro dece i Vlahovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Tanja

25.09.2023 20:41

Bol ne prolazi,suze same teku. Najmladji masovni ubica na svetu! Pobio nam decu i cika Dragana planski,bez osecanja ,u skoli ,svoje skolske drugare,lud! Otac lekar umesto ludog da ga leci ucio ga da barata oruzjem! Majka peosvetni radnik ludog ga nije lecila,a morala je da vidi! Zasto majka i dalje radi u prosveti? Zasto je majka na slobodi?

Lj

29.09.2023 00:05

A on monstrum nezadovoljan kako ga frizer ošišao!