OVO JE PRAVA POSLASTICA ZA MUŠKE OČI: Dve glumice uhvaćene ZAJEDNO, Ivana Dudić pokazala čime raspolaže, a tek da vidite Bikovićevu BIVŠU!

Autor:

Zabava

25.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brankica Sebastijanović uhvaćena sa Ivanom Dudić!

OVO JE PRAVA POSLASTICA ZA MUŠKE OČI: Dve glumice uhvaćene ZAJEDNO, Ivana Dudić pokazala čime raspolaže, a tek da vidite Bikovićevu BIVŠU!

Foto: Privatna arhiva

Mlada glumica Brankica Sebastijanović posle vrtoglavog uspeha u seriji "Sinđelići" napravila je omanju pauzu u glumačkoj karijeri, ali se na male ekrane vratila ulogom u seriji "Švindleri".  

Sa druge strane ni u javnosti nismo imali prilike često da je vidimo, te kada se nedavno pojavila na jednom beogradskom događaju, izgled Brankice Sebastijanović postao je glavna tema.

 

 

Savršeno stilizovana u predimenzioniranoj sako haljini, koju je ustručila kaišem i sa minimumom šminke na licu, Brankica se pojavila u društvu koleginice Ivane Dudić.

Foto: Instagram.com

Ivana Dudić i Brankica Sebastijanović

 

Lepa glumica postala je tema svih prisutnih, jer se vidno prolepšala. Mnogi su prokomentarisali izgled Brankice Sebastijanović, primetivši da zrači posebnom energijom i da se vidi da je zadovoljna u svojoj koži, a glumica, koju dugo nismo imali prilike da vidimo pozirala je sa širokim osmehom na licu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading