IVANA DUDIĆ IMALA VRELU AKCIJU NA BAZENU SA OVIM KOLEGOM: Nisu mogli da se obuzdaju, od njenih poza muškarcima se diže pritisak!

Autor:

Zabava

28.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudić objavila vruće fotke sa kolegom!

IVANA DUDIĆ IMALA VRELU AKCIJU NA BAZENU SA OVIM KOLEGOM: Nisu mogli da se obuzdaju, od njenih poza muškarcima se diže pritisak!

Foto: Instagram.com

Glumica Ivana Dudić vrele letnje dane provodi u Crnoj Gori, a njoj društvo pravi kolega Ammar Mešić, sa kojim je napravila set vrućih fotki na bazenu. 

Naime, njih dvoje su uživali u sunčanom danu, kraj bazena, a ugođaj im je bio kraljevski. Od pića do dekorisanog voća, Ivana i Ammar su to iskoristili kako bi se fotografisali za društvene mreže, a u jednom trenutku su čak i simulirali kao da su hteli da se poljube u usta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

 

Komentari su se nizali, a ni ovog puta nisu izostali komentari na račun Ivaninog izvajanog izgleda. Čak i u jednodelnom kupaćem kostimu, glumica je mamila uzdahe:

- "Ivana izgleda vrelije od Sahara", "Presladak ste par", "Oni su sad u vezi?" - bili su samo neki od komentara. 

 

Podsetimo, glumica je pozirala nedavno u izazovnom kupaćem kostimu, a na izvajanog figuri mogu da joj pozavide mnogi, te kao i po običaju, prikupila pregršt pozitivnih komentara i komplimenata.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading