PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV OCA KOSTE KECMANOVIĆA: Napisana na 267 strana!

Autor:

Hronika

10.10.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru od 3. maja kada je njegov sin u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro učenika te škole i radnika obezbeđenja.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV OCA KOSTE KECMANOVIĆA: Napisana na 267 strana!

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović

U Palati započelo je obraćanje šefa Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenada Stefanovića.

On se obratio medijima kako bi javnost obavestio o podizanju optužnice protiv Vladimira Kecmanovića, oca dečaka koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar". Optužnica obuhvata čak 267 strana.

- Povod za današnje vanredno obraćanje jeste predmet koji je izazvao ogromnu pažnju, ne samo medija, već čitave javnosti počev od samog tragičnog događaja 3. maja. Više o toku krivičnog postupka čućete od višeg javnog tužioca", rekla je Maja Ljubičanović - portparol tužilaštva.

Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru od 3. maja kada je njegov sin u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro učenika te škole i radnika obezbeđenja.

Otac dečaka ubice se tereti za ugrožavanje opšte sigurnosti tako što je u periodu pre masakra obučavao trinaestogodišnjeg sina da rukuje vatrenim oružjem i municijom.

Takođe, sumnja se da je oružje kojim je počinjen masakr čuvao suprotno Zakonu o oružju i municiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading