JEZIVE PODUDARNOSTI! Napadač (14) u Bangkoku izvršio masovno ubistvo tačno 5 meseci posle masakra u "Ribnikaru", I TO NIJE SVE....

Autor:

Svet

03.10.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno 5 meseci nakon masovnog ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar" dogodila se masovna pucnjava u eltinom tržnom centru u Bangkoku.

JEZIVE PODUDARNOSTI! Napadač (14) u Bangkoku izvršio masovno ubistvo tačno 5 meseci posle masakra u "Ribnikaru", I TO NIJE SVE....

Foto: Tanjug/AP

Kako su javili strani mediji, napadač, četrnaestogodišnji dečak, uhapšen je nakon što je ubio četvoro i ranio još nekoliko ljudi.

 

 

Ono što je odmah privuklo pažnju je da je dečak sa Tajlanda vršnjak Koste Kecmanovića koji je na današnji dan pre 5 meseci izvršio zločin.

 

 

Tajlandski mediji pišu da pucač pohađa veoma poznatu školu u oblasti Bang Rak, identično kao i dečak ubica iz Srbije koji je išao u elitnu oglednu školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

 

 

Mirno se predali

Kao i Kosta Kecmanović, sudeći prema snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, napadač se nirno predao policiji, bez opiranja. Podsetimo, Kosta Kecmanović je nakon zločina pozvao policiju, a zatim rasklopio pištolj, spustio ga ispred sebe i podignutih ruku sačekao hapšenje.

 

 

Još jedan detalj, upada u oči nakon ovog zločina, a to je da su ovakve pucnjave, a naročito kada su počinioci maloletnici, ekstremno retki i na Tajlandu i u Srbiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading