DANAS OPTUŽNICA PROTIV OCA DEČAKA-UBICE!

Autor:

Hronika

10.10.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimiru Kecmanoviću više puta je produžavan pritvor.

DANAS OPTUŽNICA PROTIV OCA DEČAKA-UBICE!

Foto: Shutterstock, Facebook

Kosta i Vladimir Kecmanović

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas podiže optužnicu protiv oca (47) dečaka koji je 3. maja u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja.

Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru od 3. maja kada je njegov sin u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osmoro učenika te škole i radnika obezbeđenja, saznaje Blic.

Vladimiru Kecmanoviću više puta je produžavan pritvor.

Otac se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško delo protiv opšte sigurnosti tako što je u periodu pre masakra obučavao trinaestogodišnjeg sina da rukuje vatrenim oružjem i municijom, saznaje Kurir.

Sumnja se da je usled ovakvog njegovog postupanja njegov sin uspeo da dodje u posed pištolja marke CZ Shadow, kalibra 9x19mm i pištolja marke Ruger MK kalibra 22 mm LR, za koje osumnjičeni poseduje dozvole nadležnog organa, a koje se nalazilo u nepravilno obezbeđenom metalnom sefu u ormaru koji se nalazi u predsoblju stana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

10.10.2023 12:32

Doktor zar nije mogao sina da leci umesto da ga uci da barata oruzjem? Kuca puna oruzja ,najmladjem masovnom ubici na svetu ocigledno je bilo dostupno oruzje u kuci .Otac pred detetom zakljucavao sef,da vidi sifru,ko zna zasto ? Roditelj bolesno dete treba da leci. Deca se uce drugarstvu,da nisu sebicna da vole jedni druge..da nisu ljubomoeni i narcisoidni. Roditelji da odgovaraju!